menu
+30 210 9889421
ΜΠΑΛΙ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ 11ημ ΠΑΣΧΑ (P19)

ΜΠΑΛΙ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ 11ημ ΠΑΣΧΑ (P19)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 16/04

ΑΠΟ 1.040 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 16/04

ΜΠΑΛΙ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ
ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΓΑΛΗΝΗΣ

Νούσα Ντούα - Όρος Μπατουκάρου & Ορυζώνες Τζατιλουβί - Ναός Πούρα Λουχούρ -  Δάσος πιθήκων - Ναός Τάνα Λοτ - Ουμπούντ - Επίσκεψη πόλης στην Σιγκαπούρη

11 ΗΜΕΡΕΣ '' ΠΑΣΧΑ 2020 '' 16 – 26 Απριλίου

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ημέρα 1η (16/4): Αθήνα - Μπαλί

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση, μέσω ενδιάμεσου σταθμού, για το Μπαλί.

Ημέρα 2η (17/4): Μπαλί

Άφιξη στο Μπαλί, το ινδουιστικό κέντρο της Ινδονησίας με την πλούσια ιστορία, τους μοναδικούς ναούς και τα υπέροχα τοπία. Δικαίως ονομάστηκε και νησί των θεών από τις θεότητες στις οποίες είναι αφιερωμένοι οι δεκάδες διάσπαρτοι ναοί. Ορυζώνες, ηφαίστεια, βουνά, λίμνες και αμέτρητοι ναοί συνθέτουν ένα μοναδικό, εξωτικό τοπίο που δικαίως τοποθέτησε το Μπαλί στους κορυφαίους προορισμούς.Μετά την παραλαβή των αποσκευών ο τοπικός μας αντιπρόσωπος θα σας καλωσορίσει και στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και χαλάρωση στην παραλία του ξενοδοχείου.

Ημέρα 3η (18/4): Μπαλί (Spa και χαλάρωση)

Σήμερα θα έχουμε την μοναδική ευκαιρία να απολαύσουμε ένα αυθεντικό μπαλινέζικο μασάζ σε Spa εκτός ξενοδοχείου για μία ώρα, που θα μας χαλαρώσει και θα μας αναζωογονήσει. Στη συνέχεια και μετά το γευστικότατο τσάι από τζίντζερ που θα μας προσφέρουν θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο με ελεύθερο χρόνο στην παραλία ή για να γνωρίσουμε την πόλη και τη νυχτερινή της ζωή.

Ημέρα 4η (19/4): Εκδρομή στο όρος Μπατουκάρου και τους ορυζώνες του Τζατιλουβί

Μετά το πρόγευμα αναχώρηση από το ξενοδοχείο για να επισκεφθούμε το δεύτερο ψηλότερο βουνό του Μπαλί και ιερό πνευματικό τόπο των Μπαλινέζων, το βουνό Μπατουκάρου, στο οποίο οι ντόπιοι πιστεύουν ότι μετά θάνατον το πνεύμα τους επιστρέφει. Θα επισκεφθούμε το μουσείο Σουμπάκ όπου θα μάθουμε για τη λειτουργία του ομώνυμου πολύπλοκου, παραδοσιακού και οικολογικού, αρδευτικού συστήματος που χρησιμοποιείται τα τελευταία χίλια χρόνια στις αγροτικές περιοχές. Τα τμήματα του Σουμπάκ είναι τα δάση που προστατεύουν την υδροδότηση, το ορεινό τοπίο, τα πεδινά πεύκα που συνδέονται με ένα σύστημα καναλιών, σήραγγες, φράγματα, χωριά και ναοί για να καταλήξει το νερό στην άρδευση των ορυζώνων. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον ινδουιστικό ναό Πούρα Λουχούρ στις πλαγιές του βουνού. Έναν από τους εννέα βασικούς ναούς στο Μπαλί, για την προστασία από τα διαβολικά πνεύματα, ο οποίος είναι ιδιαίτερης θρησκευτικής σημασίας για τους ντόπιους. Ακολουθεί επίσκεψη στο πάρκο με τις πεταλούδες, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε μία τεράστια ποικιλία πολύχρωμων πεταλούδων από όλη την Ινδονησία. Τέλος θα καταλήξουμε στο γραφικό χωριό Τζατιλουβί. Η περιοχή φιλοξενεί περισσότερες από 600 φυτείες ρυζιού, που δημιουργήθηκαν από τοπικούς συνεταιρισμούς, μετά την αλλαγή της διαχείρισης του νερού. Το φαντασμαγορικό, καταπράσινο τοπίο που ξεκινά από το βουνό για να καταλήξει στη θάλασσα, κόβει την ανάσα και προκαλεί εντυπωσιασμό και δέος με την ομορφιά του, κάνοντας το τοπίο ιδανικό για φωτογραφίσεις, ενώ αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Ουνέσκο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Ημέρα 5η (20/4): Ημέρα ελεύθερη

Ημέρα ελεύθερη στο ξενοδοχείο ή αφιερωμένη στην εξερεύνηση της πόλης και τα ψώνια, προαιρετικές εκδρομές ή για χαλάρωση στην παραλία και τις ανέσεις του ξενοδοχείου μας.

Ημέρα 6η (21/4): Μπαλί - Αλας Κέντατον - Μένγκουι - Ναός Τάνα Λοτ - Ουμπούντ

Μετά το πρωινό θα αφήσουμε το ξενοδοχείο μας στο Νότιο Μπαλί για την πιο ενδιαφέρουσα ίσως εκδρομή του νησιού πριν καταλήξουμε στο Ουμπούντ. Θα ξεκινήσουμε με τον ναό Ταμάν Αγιούν στο χωριό Μένγκουι που στην τοπική διάλεκτο σημαίνει «Ναός σε όμορφο κήπο». Ο Ναός φτιάχτηκε στα μέσα του 16ου αιώνα από την βασιλική δυναστεία των Μένγκουι και είναι περιτριγυρισμένος από λίμνη και πανέμορφους κήπους. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το ιερό δάσος των πιθήκων και τον ιερό ναό στο δάσος Άλας Κέντατον. Οι πίθηκοι θεωρούνται ιεροί φύλακες του ναού και κυκλοφορούν ελεύθεροι τόσο μέσα στον ναό όσο και στον περιβάλλοντα χώρο και έχουν μεγάλη άνεση με τους επισκέπτες. Ακολουθεί η επίσκεψη του σημαντικότερου ίσως και πιο πολύ φωτογραφισμένου αξιοθέατου του νησιού, του ναού Τάνα Λοτ, χτισμένου πάνω σε βράχο μέσα στον ωκεανό, για να καταλήξουμε στο Ουμπούντ αργά το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκούραση.

Ημέρα 7η (22/4): Ουμπούντ

Ημέρα ελεύθερη στην περιοχή με τις συνεχείς θεατρικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις, που παραμένει ακόμα σχετικά αλώβητη από τον μαζικό τουρισμό και αποτελεί το πολιτιστικό κέντρο του νησιού. Η μοναδική του φύση με τους ορυζώνες, την πυκνή βλάστηση, τα ποτάμια και τα καταλύματα αρμονικά ενταγμένα στο τοπίο δίνουν μία μοναδική αίσθηση γαλήνης και χαλάρωσης. Μπορείτε να επισκεφθείτε το κέντρο του χωριού με την φημισμένη αγορά ξυλόγλυπτων και την γραφική τοπική υπαίθρια αγορά.

Ημέρα 8η (23/4): Μπαλί - Σιγκαπούρη

Πρόγευμα, χρόνος ελεύθερος και στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο της Ντενπασάρ για την πτήση στην Σιγκαπούρη. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο.

Ημέρα 9η (24/4): Σιγκαπούρη (Επίσκεψη πόλης)

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη για να ανακαλύψουμε την ιστορία, τον πολιτισμό και τον τρόπο ζωής της πολυεθνικής Σιγκαπούρης.Η βόλτα στους πολύχρωμους δρόμους της Μικρής Ινδίας, θα μας δώσει την ευκαιρία να δούμε την πολύβουη καθημερινότητα που διαπερνά κάθε γωνιά της περιοχής και στη συνέχεια η επίσκεψη στην περιοχή του ποταμιού της Σιγκαπούρης, όπου εξελίσσεται ένα μεγάλο μέρος της εμπορικής δραστηριότητας, θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε πώς από ένα ταπεινό ψαροχώρι, μετατράπηκε σε ένα θαλάσσιο λιμάνι παγκόσμιας κλάσης και σε σύγχρονη μητρόπολη. Η πολυσύχναστη δραστηριότητα της Chinatown, τόπος όπου πολλοί από τους μετανάστες προγόνους των κατοίκων της Σιγκαπούρης εγκαταστάθηκαν, θα μας γοητεύσει, όπως και τα δεκάδες μαγαζιά με ποικίλα προϊόντα δίπλα στον παλαιότερο Ινδουιστικό ναό της πόλης, τον μεγαλοπρεπή Sri Mariamman. Στους φημισμένους βοτανικούς κήπους, τον «πράσινο πνεύμονα» του κέντρου της πόλης θα νιώσουμε την ηρεμία της φύσης, ενώ στο εσωτερικό του πάρκου θα θαυμάσουμε τον Εθνικό Κήπο Ορχιδέας, με την μεγάλη ποικιλία και τα χρώματα των ορχιδέων, εθνικού φυτού της Σιγκαπούρης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος.

Ημέρα 10η (25/4): Ημέρα ελεύθερη – Μεταφορά στο αεροδρόμιο

Πρωινό και ημέρα ελεύθερη στην πόλη για ψώνια στα φημισμένα πολυκαταστήματα της Orchard road ή για προαιρετικές εκδρομές. Το βράδυ θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα τα ξημερώματα.

Ημέρα 11η (26/4): Άφιξη στην Αθήνα

Πρωινή άφιξη στην Αθήνα με νωπές τις αναμνήσεις ενός μοναδικού ταξιδιού.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί χωρίς να παραλείπεται κάτι.

 

ΤΙΜΕΣ

Ταξίδι

Διατροφή

Αναχ/ση

Διαμ/νή

2κλινο

1κλινο

Φόροι
Είσοδοι

ΜΠΑΛΙ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

11 ημέρες

BΒ

Πρωινό

16/4

Sadara 4* & Sthala 5*
York 4*

1.040

+410

+370

Ayodia 5* & Sthala 5*
York 4*

1.140

+480

ΔΩΡΟ ΜΠΑΛΙΝΕΖΙΚΟ ΜΑΣΑΖ!!

 

Περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με Scoot Airlines (Θυγατρική της Singapore Airlines)
 • Ξενοδοχεία 4* & 5* αναλόγως της επιλογής σας
 • Πρωινό καθημερινά
 • Μεταφορές, μετακινήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • Είσοδοι κατά την διάρκεια των ξεναγήσεων σε όλα τα επισκεπτόμενα μέρη βάσει προγράμματος
 • Ξεναγήσεις και εκδρομές με ελληνόφωνο τοπικό ξεναγό σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Επίσκεψη πόλης στην Σιγκαπούρη με αγγλόφωνο ξεναγό
 • ΔΩΡΟ: Μπαλινέζικο μασάζ
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες

 

Δεν Περιλαμβάνονται:

 • Προαιρετική ατομική ταξιδιωτική ασφάλιση κόστους 15€
 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα προσφερόμενα ή αναγράφεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο

 

ΠΤΗΣΕΙΣ με SCOOT

Ημ/νία

Διαδρομή

ΩΡΑ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

ΩΡΑ
ΑΦΙΞΗΣ

16/4

Αθήνα – Σιγκαπούρη

11.30

03.35*

17/4

Σιγκαπούρη – Μπαλί

07.05

09.50

23/4

Μπλαί – Σιγκαπούρη

10.50

13.30

26/4

Σιγκαπούρη - Αθήνα

02.35

09.05

 

 

(*) Άφιξη την επόμενη μέρα

 

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

 • Διαβατήριο με τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημέρα εξόδου από τη χώρα
 • Ηλεκτρονική μορφή (έγχρωμο αρχείο pdf, μεγέθους 10-300Κb) του διαβατηρίου σας, που θα αποστείλετε στο γραφείο μας είκοσι (20) τουλάχιστον ημέρες πριν από την αναχώρηση του ταξιδιού
 • Μία (1) έγχρωμη φωτογραφία τύπου διαβατηρίου την οποία θα έχετε μαζί σας κατά την άφιξη στη χώρα

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ

Ένα ταξίδι που ετοιμάσαμε με πολύ μεράκι και αγάπη στην πιο γνωστή – άγνωστη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας το Μπαλί και την Σιγκαπούρη. Ένα νησί που αγαπήθηκε από την παγκόσμια τουριστική αγορά κυρίως για τις φυσικές του ομορφιές, τον πολιτισμό, την νυχτερινή διασκέδαση και την άριστη φιλοξενία που προσφέρει σε συνδυασμό με την κοσμοπολίτικη Σιγκαπούρη την αποκαλούμενη «Νέα Υόρκη της Ασίας». Ένα πλήρες συνδυαστικό πρόγραμμα για να γνωρίστε δύο προορισμούς τόσο διαφορετικούς αλλά και τόσο συμπληρωματικούς μεταξύ τους. Μην διστάσετε, ακολουθήστε μας σε αυτό το ταξίδι και απολαύστε μία μοναδική εμπειρία ζωής.

 

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΣΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

ΣΤΥΛ: ΙΣΤΟΡΙΑ/ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ / ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

 

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

 • Πτήσεις με Scoot Airlines Αθήνα / Σιγκαπούρη – Μπαλί – Σιγκαπούρη /Αθήνα
 • Ξενοδοχεία 4* & 5* ή 5* (κατόπιν επιλογής σας)
 • Πρωινό καθημερινά
 • Τέσσερις (4) Διανυκτερεύσεις στη Νούσα Ντούα, δύο (2) διανυκτερεύσεις στην πιο όμορφη και πιο γραφική πόλη του νησιού, το Ουμπούντ και δύο (2) διανυκτερεύσεις στην κοσμοπολίτικη Σιγκαπούρη
 • Δώρο μία (1) ώρα μπαλινέζικο Μασάζ και Spa
 • Εκδρομή στο όρος Μπατουκάρου και τους ορυζώνες του Τζατιλουβί
 • Εκδρομή στο Αλας Κέντατον στο δάσος των πιθήκων, στο Μένγκουι και στον εμβληματικό ναό Τάνα Λοτ
 • Επίσκεψη πόλης στην Σιγκαπούρη με αγγλόφωνο ξεναγό
 • Έμπειρος ελληνόφωνος τοπικός αρχηγός – συνοδός

Δέκα λόγοι θα σας πείσουν:

ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΤΙΜΕΣ

Σεβόμενοι απολύτως τον ταξιδιώτη, ανακοινώνουμε γραπτώς και με σαφήνεια την τιμή του ταξιδιού. Σύμφωνα με την ελληνική και κοινοτική νομοθεσία δημοσιεύουμε το κόστος για επιπλέον έξοδα για βίζες και φόρους αεροδρομίων πληρωτέα στην Ελλάδα. Τα ταξίδια μας δεν έχουν κρυφές χρεώσεις. Ο ταξιδιώτης ενημερώνεται από την αρχή για την τελική αξία του ταξιδιού του. Η σωστή ενημέρωση είναι για εμάς δείγμα σοβαρότητας και σεβασμού προς τον πελάτη.

 

ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Τα αναλυτικά μας προγράμματα είναι πλήρη και λεπτομερή. Όσοι ταξιδεύουν μαζί μας γνωρίζουν πολύ καλά ότι τιμούμε την επιλογή των ταξιδιωτών, προσφέροντας τα πληρέστερα και πιο καλο-σχεδιασμένα ταξίδια. Οι ξεναγήσεις μας είναι μελετημένες, οι τοπικοί ξεναγοί άρτια καταρτισμένοι και οι υπηρεσίες των τοπικών μας αντιπροσώπων υψηλότατων απαιτήσεων.

 

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ

Σχεδιάζοντας τα ταξίδια, βασική μας αρχή είναι να φτιάξουμε το καλύτερο πρόγραμμα στη σωστή τιμή. Σεβόμαστε τα χρήματά σας και θέλουμε να απολαύσετε το ταξίδι μέχρι και το τελευταίο σεντς. Τα ταξίδια μας αξίζουν τα λεφτά τους.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ

Για μας το ταξίδι είναι μέρος της ζωής μας. Στο κάθε μας ταξίδι αφιερώνουμε πολύ χρόνο, προσωπική φροντίδα και μεράκι για να μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε όλες σας τις προσδοκίες. Και φυσικά όλα τα στελέχη μας συνοδεύουν ταξίδια στο εξωτερικό. Το να ταξιδεύουμε μαζί σας είναι τιμή μας. Εκεί λοιπόν μας βρίσκετε πάντα δίπλα σας.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Δίνουμε πληροφοριακό υλικό με χρήσιμα ιστορικά και πολιτιστικά στοιχεία για κάθε χώρα, ανεξάρτητα από τη διάρκεια του ταξιδιού.

 

 

 

 

 

 

Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

Contact Info

Palmos Travel In Style

Λ. ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ 17455

Τ: +30 2109889421

Fax: +30 210 9802033

EMAIL: info@palmostravel.gr

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 09:00 - 18:00

ΣΑΒΒΑΤΟ: 10:00 - 15:00

1.Τραπεζικές καταθέσεις:

 • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: PALMOS TRAVEL IN STYLE MON IKE
 • ΕΘΝΙΚΗ: 72944002590
 • ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5180072170152
 • EUROBANK: 00260383190200397852

2. Χρεωστικές κάρτες VISA & MASTERCARD

3. Πιστωτικές κάρτες VISA & MASTERCARD

 • Πληρώστε έως και με 04 άτοκες δόσεις.
 • Σας παρέχουμε σε όλα τα ταξίδια μας άνω των 600€ /άτομο (συμπεριλαμβανομένων και των φόρων), το μοναδικό προνόμιο της εξόφλησης του ταξιδιού σας με άτοκες δόσεις!!
 • Αναλυτικότερα:
 • Για ταξίδια με συνολική τιμή από 600€ /άτομο - και άνω, θα πληρώσετε προκαταβολή 50% και το υπόλοιπο έως σε 4 άτοκες δόσεις

Κράτηση και Συμμετοχή στις εκδρομές ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ.

Με την κατάθεση της προκαταβολής σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας , στην μεταξύ μας ηλεκτρονική αληλογραφεία , στην μεταξύ μας σύμβαση και στη τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας.

Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν ή επισκεφθείτε το Όροι Ταξιδιού