menu
+30 210 9889421
BELLE HELENE HOTEL 3* sup ΓΥΘΕΙΟ ΠΑΣΧΑ (P2)

BELLE HELENE HOTEL 3* sup ΓΥΘΕΙΟ ΠΑΣΧΑ (P2)

Τιµή κατ’άτοµο µε Πούλµαν µε ημιδιατροφή ή με δικό σας µέσο Ι.Χ. (χωρίς εκδροµές)

ΑΠΟ 190 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

Τιµή κατ’άτοµο µε Πούλµαν µε ημιδιατροφή ή με δικό σας µέσο Ι.Χ. (χωρίς εκδροµές)

BELLE HELENE HOTEL 3* sup
ΓΥΘΕΙΟ, ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ
το Γύθειο της ωραίας Ελένης & η Μυσταγωγική Μονεµβασιά
Μυστράς - Σπάρτη - Νερόµυλος Ταλάντων - Σπήλαιο Καστανιάς - Νεάπολη Μονή Ελώνης - Λεωνίδιο - Άστρος

 

Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Μυστράς - Σπάρτη (Μουσείο Ελιάς) -  Γύθειο

Αναχώρηση 08:30 από Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για τον ιστορικό Μυστρά (έξοδα ατομικά), την καλύτερα σωζόμενη βυζαντινή πολιτεία στον ελλαδικό χώρο που είναι μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς Unesco. Συνεχίζουμε για την Σπάρτη όπου θα επισκεφθούμε το μουσείο ελιάς και ελληνικού λαδιού, ένα κόσμημα της πόλης με εκθέματα και μηχανισμούς από την αρχαιότητα μέχρι τις ημέρες μας (έξοδα ατομικά). Αργότερα εγκατάσταση στο BELLE HELENE HOTEL 3*sup στην παραλία Βαθύ σε δωμάτια με θέα θάλασσα. Νηστίσιμο δείπνο και παρακολούθηση της Ακολουθίας του Επιταφίου.

Μεγ. Σάββατο: Μυσταγωγική Μονεμβασιά

Πρόγευμα μπουφέ και επίσκεψη στη ρομαντική καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς, το στολίδι της ανατολικής ακτής της Πελοποννήσου. Ταξίδι στη μεσαιωνική καθημερινότητα της ζωής, με τα μάτια του σήμερα! Περίπατος - περιήγηση στο κάστρο με τα Βενετσιάνικα και τα Βυζαντινά αρχοντικά, τις σαράντα εκκλησιές, τις καμάρες, που από κάτω τους διασταυρώνονται τα λιθόστρωτα δρομάκια με πάμπολλα μαγαζάκια με τοπικά προϊόντα και ενθύμια κ.α. Αυτές τις μέρες, η μυσταγωγική ατμόσφαιρα είναι ακόμα πιο έντονη. Απολαύστε και κρατήστε στα μάτια σας τη στιγμή. Επιστροφή και ξεκούραση. Το βράδυ θα σας προσφέρουμε τη λαμπάδα σας και θα μεταβούμε για την παρακολούθηση της Αναστάσιμης λειτουργίας. Ακολουθεί το εορταστικό Αναστάσιμο δείπνο με ζωντανή μουσική παραδοσιακή μαγειρίτσα και άλλα εδέσματα.

Κυριακή Πάσχα: Ημέρα Λαμπρής - Γύθειο

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Πρόγευμα μπουφέ. Ελάτε να απολαύσουμε το ψήσιμο του οβελία στην παραλία (καιρού επιτρέποντος) με ουζάκι, κρασάκι και μεζεδάκια! Θα ακολουθήσει το παραδοσιακό Πασχαλινό γεύμα με αρνί σούβλας, κρεατικά, κόκκινα αυγά, ορεκτικά, σαλάτες, φρούτα, γλυκά και γλέντι με ζωντανή μουσική, χορό και τραγούδι. Το απόγευμα θα περιηγηθούμε στο γραφικό παραθαλάσσιο Γύθειο με τα πανέμορφα νεοκλασικά και το νησιωτικό χρώμα. Αρχαίο και σημερινό επίνειο της Σπάρτης, στο μυχό του Λακωνικού κόλπου με σπίτια που σκαρφαλώνουν αμφιθεατρικά στην πλαγιά του βουνού "Ακούμαρο". Ακόμα θα δούμε τον επιβλητικό φάρο, τον πύργο Τζαννετάκη και το κατάφυτο νησάκι Κρανάη (εδώ κατέφυγαν ο Πάρις και η Ωραία Ελένη, σύμφωνα με τη μυθολογία, πριν αναχωρήσουν για την Τροία).

Δευτέρα: Νερόμυλος Ταλάντων - Σπήλαιο Καστανιάς - Νεάπολη

Μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάμε για το υπέροχο χωριό των Ταλάντων. Τόπος με πλούσια βλάστηση και συνεχή ροή υδάτων που κάποτε κινούσαν 11 νερόμυλους! Θα επισκεφθούμε τον τέλεια αναστυλωμένο (2006) και μοναδικό πλήρως λειτουργικό της περιοχής. Συνεχίζουμε για το εντυπωσιακότατο σπήλαιο (δεύτερο στο είδος του σε όλη την Ευρώπη), της Καστανιάς, στην ανατολική απόληξη του Πάρνωνα, (έξοδα ατομικά) με απίστευτη πυκνότητα και ποικιλία σχημάτων, χρωμάτων και μορφών. Θα διανύσουμε 300 μ. περίπου σε άνετους διαδρόμους στις επισκέψιμες αίθουσες έκτασης 1500 τ.μ. Σε μικρή απόσταση θα δούμε και το παμπάλαιο εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα, σημαδεμένο απ' τα περάσματα κουρσάρων και κατακτητών. Επόμενος σταθμός μας η Νεάπολη, σχεδόν στη θέση της αρχαίας πόλης των Bοϊών που καταποντίστηκε από σεισμό το 375 μ.Χ. Εμείς θα απολαύσουμε τον γαλήνιο όρμο, την κεντρική πλατεία, τον καθεδρικό ναό της Αγίας Τριάδας, φρέσκα ψαρικά στα ταβερνάκια και θα φωτογραφηθούμε μπροστά από το ορειχάλκινο άγαλμα του Βατικιώτη Θαλασσινού. Επιστροφή και το βράδυ δείπνο.

Τρίτη: Μονή Μαλεβής - Παράλιο Άστρος Αθήνα

Πρόγευμα μπουφέ. Αναχώρηση για την Ι.Μ. της Παναγίας Μαλεβής, στο απερίγραπτης ομορφιάς προστατευόμενο δάσος του δενδρόκεδρου στις πλαγιές του Πάρνωνα στην Κυνουρία. Χρόνος για γεύμα στο “νησιωτικό” Παράλιο Άστρος. Επιστρέφουμε στην Αθήνα μέσω του αυτοκινητοδρόμου.

Σημειώσεις: Η 4ήμερη εκδρομή δεν περιλαμβάνει την 4η μέρα (Νερόμυλος Ταλάντων - Σπήλαιο Καστανιάς - Νεάπολη). Η 5ήμερη εκδρομή πραγματοποιείται με πούλμαν 30 θέσεων.

* EXTRA Πασχαλινές παροχές Belle Helene

 

Μ. Παρασκευή

17:00-19:00 γαλλικός καφές και χυμοί με διάφορα βουτήματα και σνακ

20:30 δείπνο σε νηστίσιμο μπουφέ με απεριόριστη κατανάλωση ποτών (κρασί τοπικής παραγωγής-βαρελίσια

μπύρα-αναψυκτικά)

16:00-21:00 παιδική απασχόληση με Ελληνίδα παιδαγωγό, παιδικός κινηματογράφος και παιδότοπος με φουσκωτά (αν ο καιρός είναι καλός)

 

Μ. Σάββατο

17:00-19:00 γαλλικός καφές και χυμοί με διάφορα βουτήματα και σνακ

00:00 αναστάσιμο δείπνο σε μπουφέ με απεριόριστη κατανάλωση ποτών (κρασί τοπικής παραγωγής-βαρελίσια μπύρα-αναψυκτικά) και ζωντανή μουσική

16:00-21:00 παιδική απασχόληση με Ελληνίδα παιδαγωγό, παιδικός κινηματογράφος  και παιδό-τοπος με φουσκωτά (αν ο καιρός είναι καλός)

 

Κυριακή του Πάσχα

14:30 πασχαλινό γεύμα με τον παραδοσιακό οβελία σε μπουφέ με απεριόριστη κατανάλωση ποτών (κρασί τοπικής παραγωγής-βαρελίσια μπύρα-αναψυκτικά)

και ζωντανή μουσική

17:00-19:00 γαλλικός καφές και χυμοί με διάφορα βουτήματα και σνακ

16:00-22:00 παιδική απασχόληση με Ελληνίδα παιδαγωγό, παιδικός κινηματογράφος και παιδότοπος με φουσκωτά (αν ο καιρός είναι καλός)

 

Τιµή κατ’ άτοµο µε πούλµαν µε ηµιδιατροφή και ποτά στη διάρκεια των γευµάτων, στην οποία συµπεριλαµβάνεται το Αναστάσιµο δείπνο και το Πασχαλινό γεύµα και extra Πασχαλινές παροχές *

Τιµή κατ’άτοµο µε δικό σας µέσον Ι.Χ. (χωρίς εκδροµές) µε ηµιδιατροφή και ποτά στη διάρκεια των γευµάτων, στην οποία συµπεριλαµβάνεται το Αναστάσιµο δείπνο και το Πασχαλινό γεύµα και extra Πασχαλινές παροχές *

BELLE HELENE
HOTEL 3* sup

4 µέρες
17 - 20 Απρ.

5 µέρες
17 - 21 Απρ.

4 µέρες / 3 νύχτες

5 µέρες / 4 νύχτες

Δίκλινο

265

329

190

235

3ο άτοµο

176

220

109

132

3ο άτοµο ως 12 ετών

95

115

Δωρεάν

Δωρεάν

4ο άτ. ως 12 ετ.σε δίκλινο

162

202

106

128

Μονόκλινο

359

445

295

360

Family**

-

-

490

615

** Συνολική τιμή δωματίου για 2 ενήλικες + 2 παιδιά έως 12 ετών.

 

Περιλαμβάνονται:

• Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελή πούλμαν • Διαμονή στο ξενοδοχείο BELLE HELENE 3* Superior στην παραλία Βαθύ Γυθείου σε δωμάτια με θέα θάλασσα • Μπουφέ πρόγευμα και ένα κύριο φαγητό καθημερινά (ημιδιατροφή) • Το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα (αντικαθιστά την ημιδιατροφή της ημέρας) • Συμμετοχή στο Πασχαλιάτικο γλέντι • Λαμπάδα για την Ανάσταση • Αρχηγός/συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75ετών • Φ.Π.Α.

Contact Info

Palmos Travel In Style

Λ. ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ 17455

Τ: +30 2109889421

Fax: +30 210 9802033

EMAIL: info@palmostravel.gr

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΚΥΡΙΑΚΗ: ΚΛΕΙΣΤΑ

 

1.Τραπεζικές καταθέσεις:

  • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: PALMOS TRAVEL IN STYLE MON IKE
  • ΕΘΝΙΚΗ: 72944002590
  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5180072170152
  • EUROBANK: 00260383190200397852

2. Χρεωστικές κάρτες VISA & MASTERCARD

3. Πιστωτικές κάρτες VISA & MASTERCARD

  • Πληρώστε έως και με 04 άτοκες δόσεις.
  • Σας παρέχουμε σε όλα τα ταξίδια μας άνω των 600€ /άτομο (συμπεριλαμβανομένων και των φόρων), το μοναδικό προνόμιο της εξόφλησης του ταξιδιού σας με άτοκες δόσεις!!
  • Αναλυτικότερα:
  • Για ταξίδια με συνολική τιμή από 600€ /άτομο - και άνω, θα πληρώσετε προκαταβολή 50% και το υπόλοιπο έως σε 4 άτοκες δόσεις

Κράτηση και Συμμετοχή στις εκδρομές ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ.

Με την κατάθεση της προκαταβολής σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας , στην μεταξύ μας ηλεκτρονική αληλογραφεία , στην μεταξύ μας σύμβαση και στη τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας.

Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν ή επισκεφθείτε το Όροι Ταξιδιού