menu
+30 210 9889421
ΚΑΪΡΟ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 5ημ ( Ρ7)

ΚΑΪΡΟ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 5ημ ( Ρ7)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 01,08,15,22,29 /10 & 05,12,19,26/11 & 03,10,17/12

ΑΠΟ 565 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 01,08,15,22,29 /10 & 05,12,19,26/11 & 03,10,17/12

Η πρωτεύουσα της Αιγύπτου, αλλά και του αρχαίου πολιτισμού της Μεσοποταμίας. Ένα ταξίδι στη γη των Φαραώ και του Ιερού Νείλου, 4 Ημέρες Κάιρο Αλεξάνδρεια. Ξεναγηθείτε στις Πυραμίδες, στο αρχαιολογικό μουσείο και στην παλιά πόλη με τις παραδοσιακές αγορές. Η μονοήμερη εκδρομή στην νοσταλγική πόλη της Αλεξάνδρειας, που τόσο αγάπησαν οι Έλληνες.

 

1η Ημέρα ΑΘΗΝΑ – ΚΑΙΡΟ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” στα Σπάτα. Αφού σας καλωσορίσουμε προχωράμε για επιβίβαση και το ταξίδι μας μόλις ξεκινάει. Μετά τη σύντομη πτήση για το Κάιρο στην Αίγυπτο, ακολουθεί άφιξη στο αεροδρόμιο, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο σας. Ελεύθερος χρόνος και διανυκτέρευση. Εναλλακτικά σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τη βραδινή προαιρετική κρουαζιέρα στο Νείλο με δείπνο και παραδοσιακό χορό της κοιλιάς.

2η Ημέρα ΚΑΙΡΟ (Ξενάγηση)

Η ημέρα ξεκινά με πρωινό στο ξενοδοχείο και ολοήμερη ξενάγηση στο Κάιρο. Η ξενάγηση θα ξεκινήσει με το περίφημο αρχαιολογικό μουσείο του Καΐρου. Συνεχίζουμε με τις επιβλητικές Πυραμίδες της Γκίζας, ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου, καθώς και τη Σφίγγα. Επιβάλλεται μία στάση στα  μοναδικά εργαστήρια παπύρου και αρωμάτων για να μυηθείτε στην αιγυπτιακή τέχνη. Ακολουθεί γεύμα σε εστιατόριο του Καΐρου για να γευτούμε παραδοσιακά πιάτα. Ολοκληρώνουμε τη σημερινή μας περιήγηση με το πολύβουο παζάρι και αγορά του Χαν Ελ Χαλίλ. Το υπόλοιπο της ημέρας σας είναι ελεύθερο να το απολαύσετε όπως επιθυμείτε.  Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας.

3η Ημέρα ΚΑΙΡΟ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΚΑΙΡΟ

Αφού απολαύσουμε ένα καλό πρωινό στο ξενοδοχείο ξεκινάμε για την ολοήμερη εκδρομή στην Αλεξάνδρεια, στην πόλη που ίδρυσε και έζησε ο Μέγας Αλέξανδρος. Θα επισκεφθούμε το Ελληνικό Πατριαρχείο, την Ελληνιστική παροικία και το μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το σπίτι που έζησε και έγραψε τα τελευταία του χρόνια ο Έλληνας ποιητής Καβάφης και τους μοναδικούς κήπους της Μοντάζα που περιβάλουν τα θερινά ανάκτορα του τελευταίου Βασιλιά Φαρούκ. Για το γεύμα σας επιλέγουμε ένα γνωστό εστιατόριο της Αλεξάνδρειας. Καταλήγουμε για μια επίσκεψη και εσωτερική ξενάγηση στην καινούρια Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, μοναδικό αρχιτεκτονικό επίτευγμα. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Κάιρο. Ξεκούραση και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.

4η Ημέρα ΚΑΙΡΟ

Αφού απολαύσουμε ένα καλό πρωινό στο ξενοδοχείο, ημέρα ελεύθερη στο Κάιρο για ψώνια, βόλτες ή και για να πραγματοποιήσετε επιπλέον εκδρομές. Σας προτείνουμε επίσκεψη στην αρχαία πρωτεύουσα της Αιγύπτου τη Μέμφιδα και την Νεκρόπολη Σακκάρας με την αρχαιότερη πυραμίδα. Ξεκούραση και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.

 

5η Ημέρα ΚΑΙΡΟ – ΑΘΗΝΑ

Η ημέρα της αναχώρησης έφτασε. Μετά το πρωινό μας θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για να πάρουμε τη πτήση επιστροφής μας για την Αθήνα αυτήν τη φορά. Αφήνουμε το Κάιρο γεμάτοι νέες εικόνες και εμπειρίες για να επιστρέψουμε στη βάση μας. Αποχαιρετάμε την όμορφη παρέα μας και ευχόμαστε να συνταξιδέψουμε στο άμεσο μέλλον σε νέους προορισμούς.

Αναχωρήσεις: 17,24,/09 & 01,08,15,22,29 /10 & 05,12,19,26/11 & 03,10,17/12

5ΗΜΕΡΟ ΚΑΙΡΟ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΔΙΑΜΟΝΗ 4 ΝΥΧΤΕΣ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ//ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΓΕΥΜΑ// ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΜΕ ΓΕΥΜΑ // Ελληνόφωνος ξενάγός

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο

Διαφορά Μονόκλινου

BARCELO PYRAMIDS 4*

565 €

+ 110 €

RAMSES HILTON   5*

575 €

+ 140

CONRAD HOTEL  5*

620 €

+ 145

Περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια.
 • Διαμονή στο Κάιρο 4 νύχτες με πρωινό μπουφέ.
 • Ολοήμερη εκδρομή στην Αλεξάνδρεια και περιήγηση στη πόλη και τη βιβλιοθήκη, με γεύμα σε τοπικό εστιατόριο.
 • Ολοήμερη ξενάγηση στο Κάιρο, στο αρχαιολογικό μουσείο, στις Πυραμίδες Γκίζας και τη Σφίγγα, με γεύμα σε τοπικό εστιατόριο.
 • Οδική μετάβαση Κάιρο-Αλεξάνδρεια – Κάιρο με πολυτελή πούλμαν.
 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
 • Μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια της Αιγύπτου με πολυτελή πούλμαν.
 • Έμπειρος αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας.
 • Έμπειρος διπλωματούχος ξεναγός ελληνόφωνος.
 • Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Ενημερωτικά έντυπα.

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Φόροι αεροδρομίων Αθηνών και Αιγύπτου 185 ευρώ.
 • Βίζα Αιγύπτου 30 ευρώ.
 • Φιλοδωρήματα 3€ ανά ημέρα ανά άτομο.
 • Είσοδος μέσα στην Πυραμίδες και είσοδος στην αίθουσα με της Μούμιες στο Μουσείο.
 • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.
 • Εξτρά ξενοδοχείων (ποτά, γεύματα, τηλέφωνα κ.λ.π.).
Contact Info

Palmos Travel In Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΆΛΙΜΟΣ

Tel.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

Fax: +30 210 9802033

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 17:00

ON LINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

https://hotels.palmostravel.gr/#/welcome