menu
+30 210 9889421
ΚΑΙΡΟ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΣΑΡΜ ΕΛ ΣΕΙΧ 8ημ (Ρ7)

ΚΑΙΡΟ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΣΑΡΜ ΕΛ ΣΕΙΧ 8ημ (Ρ7)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 01,08,15,22,29 /10 & 05,12,19,26/11 & 03,10,17/12

ΑΠΟ 890 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 01,08,15,22,29 /10 & 05,12,19,26/11 & 03,10,17/12

Η πρωτεύουσα της Αιγύπτου, αλλά και του αρχαίου πολιτισμού της Μεσοποταμίας. Ένα ταξίδι στη γη των Φαραώ και του Ιερού Νείλου, 8 Ημέρες Κάιρο Αλεξάνδρεια Σαρμ Ελ Σέιχ. Ξεναγηθείτε στις Πυραμίδες, στο αρχαιολογικό μουσείο και στην παλιά πόλη με τις παραδοσιακές αγορές. Η μονοήμερη εκδρομή στην νοσταλγική πόλη της Αλεξάνδρειας, που τόσο αγάπησαν οι Έλληνες . Επέκταση του ταξιδιού στην ερυθρά θάλασσα, Σάρμ ελ Σέιχ είναι μοναδική εμπειρία. ‘Ένας τροπικός παράδεισος από τα πιο γνωστά θέρετρα της Ερυθράς θάλασσας. Χαλαρώστε τις τελευταίες ημέρες στα πολυτελή ξενοδοχεία του Σαρμ Ελ Σέιχ

1η Ημέρα ΑΘΗΝΑ – ΚΑΙΡΟ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” στα Σπάτα. Σας καλωσορίζουμε στη νέα περιπέτεια που μόλις ξεκινά. Επιβιβαζόμαστε για πτήση για το Κάιρο στην Αίγυπτο. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο σας. Ελεύθερος χρόνος και διανυκτέρευση. Εναλλακτικά σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τη βραδινή προαιρετική κρουαζιέρα στο Νείλο με δείπνο και παραδοσιακό χορό της κοιλιάς.

2η Ημέρα ΚΑΙΡΟ

Απολαμβάνουμε το πρωινό μας και ξεκινάμε για την ολοήμερη ξενάγηση στο Κάιρο την πρωτεύουσα της Αιγύπτου. Η ξενάγηση μας θα ξεκινήσει με το αρχαιολογικό μουσείο του Καΐρου. Συνεχίζουμε με τις επιβλητικές Πυραμίδες της Γκίζας, ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου, καθώς και τη Σφίγγα. Στάση στα εργαστήρια παπύρου και αρωμάτων και γεύμα σε εστιατόριο του Καΐρου. Ολοκληρώνουμε τη σημερινή μας περιήγηση με το πολύβουο παζάρι του Χαν Ελ Χαλίλ. Υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο.  Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για διανυκτέρευση.

3η Ημέρα ΚΑΙΡΟ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΚΑΙΡΟ

Αφού πάρουμε ένα καλό πρωινό ετοιμαζόμαστε για μία ολοήμερη εκδρομή στην Αλεξάνδρεια, στη πόλη που ίδρυσε και έζησε ο Μέγας Αλέξανδρος. Θα δούμε το Ελληνικό Πατριαρχείο, την Ελληνιστική παροικία και το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Φυσικά δεν θα παραλείψουμε το σπίτι που έζησε και έγραψε τα τελευταία του χρόνια ο Έλληνας ποιητής Καβάφης και τους μοναδικούς κήπους της Μοντάζα που περιβάλουν τα θερινά ανάκτορα του τελευταίου Βασιλιά Φαρούκ. Στη συνέχεια απολαμβάνουμε το γεύμα μας σε εστιατόριο της Αλεξάνδρειας. Καταλήγουμε για μια επίσκεψη και εσωτερική ξενάγηση στην καινούρια Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, μοναδικό αρχιτεκτονικό επίτευγμα. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Κάιρο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

4η Ημέρα ΚΑΙΡΟ– ΣΑΡΜ ΕΛ ΣΕΙΧ

Απολαμβάνουμε ένα γερό πρωινό στο ξενοδοχείο και μεταφερόμαστε στο αεροδρόμιο του Καΐρου για πτήση για το παραθεριστικό κέντρο της Ερυθράς Θάλασσας, το Σαρμ Ελ Σέιχ. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το υπόλοιπο της ημέρας σας είναι ελεύθερο για να ξεκινήσετε τις βόλτες. Η ημέρα θα κλείσει με δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας.

5-7η Ημέρα ΣΑΡΜ ΕΛ ΣΕΙΧ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη για να εξερευνήσετε στο έπακρο το πανέμορφο Σαρμ Ελ Σέιχ. Προτείνουμε να απολαύσετε τις μοναδικές παραλίες με τους κοραλλιογενείς ύφαλους. Μπορείτε επίσης να κάνετε εξορμήσεις στην έρημο και τη μονή της Αγίας Αικατερίνης και γενικότερα στο φημισμένο θέρετρο του Σαρμ Ελ Σείχ. Θα βρείτε πλήθος δραστηριοτήτων σε ένα θαυμάσιο μέρος που θα σας κερδίσει από την πρώτη κιόλας στιγμή. Το βραδάκι απολαμβάνουμε το δείπνο μας και ακολουθεί διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας.

8η Ημέρα ΣΑΡΜ ΕΛ ΣΕΙΧ – ΚΑΙΡΟ – ΑΘΗΝΑ

Η ημέρα αναχώρησης καταφθάνει. και μετά το πρωινό μας θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση επιστροφής μας για Κάιρο και μετά για την Αθήνα. Στο αεροδρόμιο του Καΐρου θα σας περιμένει ο αντιπρόσωπός μας, οπότε εσείς δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα. Αφήνουμε την Αίγυπτο γεμάτοι νέες εικόνες και εμπειρίες . Σας αποχαιρετάμε και ευχόμαστε να συνταξιδέψουμε σύντομα σε έναν από τους δεκάδες προορισμούς μας.

Αναχωρήσεις: 17,24,/09 & 01,08,15,22,29 /10 & 05,12,19,26/11 & 03,10,17/12

8ΗΜΕΡΟ ΚΑΙΡΟ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΣΑΡΜ ΕΛ ΣΕΙΧ

ΔΙΑΜΟΝΗ 3 ΝΥΧΤΕΣ ΚΑΙΡΟ  ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ //ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΜΕ ΓΕΥΜΑ//ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΜΕ ΓΕΥΜΑ// ΔΙΑΜΟΝΗ 4 ΝΥΧΤΕΣ ΣΑΡΜ  ΜΕ ALL INCLUSIVE// BARCELÓ TIRAN SHARM ALL INCLUSIVE 5* // Ελληνόφωνος ξενάγός

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο

Διαφορά Μονόκλινου

BARCELO PYRAMIDS 4*

890 €

+ 260 €

RAMSES HILTON   5*

905 €

+ 280

CONRAD HOTEL  5*

975 €

+ 350

Περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια.
 • Διαμονή στο Κάιρο 3 νύχτες με πρωινό μπουφέ.
 • Διαμονή στο Σαρμ Ελ Σειχ 4 νύχτες με ALL INCLUSIVE.
 • Ολοήμερη εκδρομή στην Αλεξάνδρεια και περιήγηση στη πόλη και την Βιβλιοθήκη, με γεύμα σε τοπικό εστιατόριο.
 • Ολοήμερη ξενάγηση στο Κάιρο, αρχαιολογικό μουσείο, Πυραμίδες Γκίζας, Σφίγγα, με γεύμα σε τοπικό εστιατόριο.
 • Οδική μετάβαση Κάιρο-Αλεξάνδρεια – Κάιρο με πολυτελή πούλμαν.
 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
 • Μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια της Αιγύπτου με πολυτελή πούλμαν.
 • Έμπειρος αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας.
 • Έμπειρος διπλωματούχος ξεναγός.
 • Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων.
 • Ασφάλεια ταξιδιού.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Ενημερωτικά έντυπα.

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Φόροι αεροδρομίων Αθηνών και Αιγύπτου € 225.
 • Βίζα Αιγύπτου € 30.
 • Φιλοδωρήματα 3 € ανά ημέρα ανά άτομο.
 • Είσοδος μέσα στην Πυραμίδες και είσοδος στην αίθουσα με της Μούμιες στο Μουσείο.
 • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.
 • Έξτρα ξενοδοχείων (ποτά, γεύματα, τηλέφωνα κ.λ.π.).
Contact Info

Palmos Travel In Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΆΛΙΜΟΣ

Tel.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

Fax: +30 210 9802033

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 17:00

ON LINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

https://hotels.palmostravel.gr/#/welcome