menu
+30 210 9889421
ΚΑΙΡΟ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ (4) KΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΝΕΙΛΟ(3) 8ημ (Ρ7)

ΚΑΙΡΟ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ (4) KΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΝΕΙΛΟ(3) 8ημ (Ρ7)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 01,08,15,22,29/10 & 05,12,19,26/11 & 03,10,17/12

ΑΠΟ 975 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 01,08,15,22,29/10 & 05,12,19,26/11 & 03,10,17/12

Η πρωτεύουσα της Αιγύπτου, αλλά και του αρχαίου πολιτισμού της Μεσοποταμίας. Ένα ταξίδι στη γη των Φαραώ και του Ιερού Νείλου, 8 Ημέρες Κάιρο Αλεξάνδρεια Κρουαζιέρα Νείλου. Ξεναγηθείτε στις Πυραμίδες, στο αρχαιολογικό μουσείο και στην παλιά πόλη με τις παραδοσιακές αγορές. Η μονοήμερη εκδρομή στην νοσταλγική πόλη της Αλεξάνδρειας, που τόσο αγάπησαν οι Έλληνες πέκταση του ταξιδιού στην νότια πλευρά της Αιγύπτου, στην κοιλάδα των Βασιλέων, μέσα από μια πανέμορφη κρουαζιέρα του Νείλου.

1η Ημέρα ΑΘΗΝΑ – ΚΑΙΡΟ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” στα Σπάτα. Σας καλωσορίζουμε στη νέα περιπέτεια που μόλις ξεκινά. Επιβιβαζόμαστε για πτήση για το Κάιρο στην Αίγυπτο (κατά την διάρκεια της πτήσης θα προσφερθεί ζεστό γεύμα). Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο σας. Ελεύθερος χρόνος και διανυκτέρευση. Εναλλακτικά σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τη βραδινή προαιρετική κρουαζιέρα στο Νείλο με δείπνο και παραδοσιακό χορό της κοιλιάς.

2η Ημέρα ΚΑΙΡΟ

Απολαμβάνουμε το πρωινό μας και ξεκινάμε για την ολοήμερη ξενάγηση στο Κάιρο την πρωτεύουσα της Αιγύπτου. Η ξενάγηση μας θα ξεκινήσει με το αρχαιολογικό μουσείο του Καΐρου. Συνεχίζουμε με τις επιβλητικές Πυραμίδες της Γκίζας, ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου, καθώς και τη Σφίγγα. Στάση στα εργαστήρια παπύρου και αρωμάτων και γεύμα σε εστιατόριο του Καΐρου. Ολοκληρώνουμε τη σημερινή μας περιήγηση με το πολύβουο παζάρι του Χαν Ελ Χαλίλ. Υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο.  Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για διανυκτέρευση.

3η Ημέρα ΚΑΙΡΟ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΚΑΙΡΟ

Αφού πάρουμε ένα καλό πρωινό ετοιμαζόμαστε για μία ολοήμερη εκδρομή στην Αλεξάνδρεια, στη πόλη που ίδρυσε και έζησε ο Μέγας Αλέξανδρος. Θα δούμε το Ελληνικό Πατριαρχείο, την Ελληνιστική παροικία και το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Φυσικά δεν θα παραλείψουμε το σπίτι που έζησε και έγραψε τα τελευταία του χρόνια ο Έλληνας ποιητής Καβάφης και τους μοναδικούς κήπους της Μοντάζα που περιβάλουν τα θερινά ανάκτορα του τελευταίου Βασιλιά Φαρούκ. Στη συνέχεια απολαμβάνουμε το γεύμα μας σε εστιατόριο της Αλεξάνδρειας. Καταλήγουμε για μια επίσκεψη και εσωτερική ξενάγηση στην καινούρια Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, μοναδικό αρχιτεκτονικό επίτευγμα. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Κάιρο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

4η Ημέρα ΚΑΙΡΟ – ΑΣΟΥΑΝ

Νέα μέρα ξεκινά, και μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Ασουάν. Ξεκινάμε με περιήγηση στο μικρό και μεγάλο φράγμα του Ασουάν καθώς και στα ορυχεία γρανίτη με τον ημιτελή οβελίσκο. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο κρουαζιερόπλοιό που θα μας φιλοξενήσει τις επόμενες μέρες. Αφού γευματίσουμε, ξεκινάμε για μια αξέχαστη βόλτα με τις γραφικές φελούκες στο Νείλο. Κατά την πλεύση μας θα ατενίσουμε τη νήσο Κίτσενερ με τους Βοτανικούς κήπους αλλά και το λαμπρό μαυσωλείο του Αγά Χαν. Δείπνο και διασκέδαση στο πλοίο. Διανυκτέρευση εν πλω σε μία μοναδική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

5η Ημέρα ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Το πρωινό θα μας βρει εν πλω κατά μήκος των καταπράσινων οχθών του Νείλου, με κατεύθυνση το Κομόμπο. Άφιξη και ξενάγηση στο ναό του θεού Κροκοδείλου, Σόμπεκ. Συνεχίζουμε τη πλεύση μας με προορισμό το Έτφου. Γεύμα, δείπνο και διασκέδαση στο πλοίο. Μία ακόμη διανυκτέρευση στο Νείλο μας περιμένει.

6η Ημέρα ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Αφού απολαύσουμε το πρωινό μας ακολουθεί ξενάγηση στο πιο καλοδιατηρημένο ναό της Αιγύπτου, το ναό του θεού Χόρους. Πλεύση για το φράγμα της Έσνα. Γεύμα, δείπνο και διασκέδαση στο πλοίο. Εν συνεχεία πλεύση για το Λούξορ και διανυκτέρευση.

7η Ημέρα ΛΟΥΞΟΡ – ΚΑΙΡΟ

Τελευταίο πρωινό εν πλω και συνεχίζουμε την ημέρα με ξενάγηση στη δυτική όχθη με τη κοιλάδα των Βασιλέων όπου υπάρχου περισσότεροι από 60 τάφοι, μεταξύ τους και εκείνος του Τουτανχαμών. Συνεχίζουμε με τον επιτάφιο ναό της βασίλισσας Χατσεπσούτ και ολοκληρώνουμε με τους κολοσσούς του Μέμνονος. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τους ναούς του Καρνάκ με τον υπόστυλο χώρο με τις 134 κολώνες, το ιερό και τη Θεία λίμνη, καθώς και τον ναό του Λούξορ, ο οποίος κάποτε ενωνόταν με το ναό του Καρνάκ. Στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο του Λούξορ και πτήση για το Κάιρο. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ξεκουραζόμαστε αναπολώντας τις γεμάτες ημέρες που προηγήθηκαν.

8η Ημέρα ΚΑΙΡΟ – ΑΘΗΝΑ

Η ημέρα αναχώρησης έφτασε και μετά το πρωινό μας θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση επιστροφής μας για την Αθήνα. Αφήνουμε το Κάιρο γεμάτοι νέες εικόνες και εμπειρίες. Σας αποχαιρετάμε και ευχόμαστε να συνταξιδέψουμε σύντομα.

Αναχωρήσεις: 01,08,15,22,29 /10 & 05,12,19,26/11 & 03,10,17/12

8ΗΜΕΡΟΚΑΙΡΟ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ (4) KΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΝΕΙΛΟ(3)

ΔΙΑΜΟΝΗ 4 ΝΥΧΤΕΣ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ//ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΓΕΥΜΑ/ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΜΕ ΓΕΥΜΑ/4ΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΑΣΟΥΑΝ/ΛΟΥΞΟΡ /Ελληνόφωνος ξενάγός

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο

Διαφορά Μονόκλινου

BARCELO PYRAMIDS 4*

975 €

+ 235 €

RAMSES HILTON   5*

970 €

+ 245

CONRAD HOTEL  5*

1.030 €

+ 390

Περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια.
  Διαμονή στο Κάιρο 4 νύχτες με πρωινό μπουφέ.
 • Ολοήμερη εκδρομή στην Αλεξάνδρεια και περιήγηση στη πόλη και την Βιβλιοθήκη, με γεύμα σε τοπικό εστιατόριο.
 • Ολοήμερη ξενάγηση στο Κάιρο, αρχαιολογικό μουσείο, Πυραμίδες Γκίζας, Σφίγγα, με γεύμα σε τοπικό εστιατόριο.
 • 4ημερη υπερπολυτελής κρουαζιέρα με πλήρη πρόγραμμα ξεναγήσεων και πλήρη διατροφή.
 • Οδική μετάβαση Κάιρο - Αλεξάνδρεια – Κάιρο με πολυτελή πούλμαν.
 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
 • Μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια της Αιγύπτου με πολυτελή πούλμαν.
 • Έμπειρος αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας.
 • Έμπειρος διπλωματούχος ξεναγός.
 • Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων.
 • Ασφάλεια ταξιδιού.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Ενημερωτικά έντυπα.

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Φόροι αεροδρομίων Αθηνών &  Αιγύπτου 225 ευρώ.
 • Βίζα Αιγύπτου 30 ευρώ.
 • Φιλοδωρήματα 3€ ανά ημέρα ανά άτομο.
 • Είσοδος μέσα στην Πυραμίδες, είσοδος στην αίθουσα με της Μούμιες στο Μουσείο και είσοδος στον τάφο του Τουτανχαμών.
 • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.
 • Εξτρά ξενοδοχείων (ποτά, γεύματα, τηλέφωνα κ.λ.π.).
Contact Info

Palmos Travel In Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΆΛΙΜΟΣ

Tel.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

Fax: +30 210 9802033

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 17:00

ON LINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

https://hotels.palmostravel.gr/#/welcome