menu
+30 210 9889421
ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 5ημ (Ρ2)

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 5ημ (Ρ2)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 22,29/12

ΑΠΟ 645€

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 22,29/12

Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ
Η Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων!!!

Ανακαλύπτουμε το μεσαιωνικό κόσμημα της Βαυαρίας, την Νυρεμβέργη, με τους εκπληκτικά στολισμένους δρόμους, επισκεπτόμαστε την κουκλίστικη παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη αγορά με τα υπέροχα χειροποίητα στολίδια, δοκιμάζουμε γιορτινά εδέσματα και Gluhwein - αυτό το ζεστό κόκκινο γλυκό κρασί με ξυλάκια κανέλας, μοσχοκάρφια και άλλα μπαχάρια!

Και ακόμα, επισκεπτόμαστε το παραμυθένιο Ρόττενμπουργκ,το μαγευτικό Μπάμπεργκ, το "Κάστρο της Βασίλισσας" Ρέγκενσμπουργκ και την κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα της Βαυαρίας, το Μόναχο!

 • Εξαιρετικές απ΄ ευθείας πτήσεις με AEGEAN - πρωινή αναχώρηση από Αθήνα και απογευματινή από Μόναχο - ώστε να έχουμε περισσότερο χρόνο στο ταξίδι μας
 • Επίσκεψη στην πρώτη πρωτεύουσα της Βαυαρίας, το εντυπωσιακό Ρέγκενσμπουργκ και σε τρεις από τους σημαντικότερους σταθμούς του Δρόμου των Κάστρων (Burgenstrasse) της Γερμανίας
 • Στην αυτοκρατορική Νυρεμβέργη
 • Στην παραμυθένια πόλη του Ρόττενμπουργκ
 • Στο μαγευτικό Μπάμπεργκ, τη "Ρώμη της Φρανκονίας"
 • Περιήγηση στη Νυρεμβέργη και επισκέψεις στο Γερμανικό Εθνικό Μουσείο, στο Μουσείο Παιχνιδιών της Νυρεμβέργης, καθώς και στα ιστορικά κτίρια του Β΄ παγκοσμίου πολέμου
 • Επίσκεψη στο Μουσείο Χριστουγέννων, στο Μουσείο Μεσαιωνικών Βασανιστηρίων, καθώς και στην Χριστουγεννιάτικη αγορά του Ιππότη στο Ρόττενμπουργκ
 • Δώρο του Γραφείου μας: Μοναδική βόλτα στο Ρόττενμπουργκ με τον Νυχτοφύλακα!!!
 • Περιήγηση στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας, το Μόναχο
 • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά

Εμπειρότατος Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας

1η μέρα: Αθήνα - Μόναχο - Νυρεμβέργη, Περιήγηση

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με AEGEAN για Μόναχο. Άφιξη στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας και αναχώρηση για τη Νυρεμβέργη. Φθάνοντας θα ξεκινήσουμε την περιήγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε το επιβλητικό Δημαρχείο και την ιστορική Marktplatz, τους εντυπωσιακούς ναούς του Αγίου Λαυρεντίου και του Αγίου Σεβάλδου, το ιστορικό Γηροκομείο του Αγίου Πνεύματος στις όχθες του ποταμού Πέγκνιτζ και το επιβλητικό μεσαιωνικό κάστρο Kaiserburg. Θα επισκεφθούμε επίσης το Γερμανικό Εθνικό Μουσείο, το Μουσείο Παιχνιδιών της Νυρεμβέργης, καθώς και τα ιστορικά κτίρια του Β΄ παγκοσμίου πολέμου  (τα Δικαστήρια, το Zeppelinfeld, το Kongresshalle και την μόνιμη έκθεση στο Κέντρο Μνήμης και Ιστορικής Τεκμηρίωσης.Τέλος, θα επισκεφθούμε την περίφημη Χριστουγεννιάτικη αγορά της πόλης, την Christkindlesmarkt (έως τις 24/12 νωρίς το μεσημέρι). Τακτοποίηση στο κεντρικό και πολυτελές ξενοδοχείο SHERATON GRAND NURNBERG 5* (www.starwoodhotels.com) ή στο NH COLLECTION NURBERG CITY 4* (www.nh-hotels.com). Διανυκτέρευση.

2η μέρα: Νυρεμβέργη - Ρόττενμπουργκ - Νυρεμβέργη

Χρόνος ελεύθερος το πρωί για βόλτες στην πανέμορφη πόλη. Το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για το παραμυθένιο Ρόττενμπουργκ, ίσως την καλύτερα διατηρημένη μεσαιωνική πόλη της Ευρώπης. Φθάνοντας θα επισκεφθούμε το Μουσείο των Χριστουγέννων, το Μουσείο των Μεσαιωνικών Βασανιστηρίων, καθώς και την Χριστουγεννιάτικη αγορά του Ιππότη. Ελεύθερος χρόνος για να γευματίσετε, να πιείτε ένα ζεστό ρόφημα, να αγοράσετε πανέμορφα αναμνηστικά και καλόγουστα χριστουγεννιάτικα στολίδια, να περπατήστε στα πλακόστρωτα δρομάκια, να δείτε τα χαρακτηριστικά σπιτάκια με τις ξυλοδεσιές, να ανεβείτε στα μεσαιωνικά τείχη, να θαυμάστε το αναγεννησιακό Δημαρχείο και να επισκεφθείτε τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Ιακώβου. Και για το απόγευμα σας έχουμε μια έκπληξη - Δώρο του Γραφείου μας: Βόλτα με τον Νυχτοφύλακα της πόλης!!! Ως γνωστόν, οι νυχτοφύλακες στις μεσαιωνικές πόλεις εξασφάλιζαν τον νόμο, την τάξη και την ασφάλεια των πολιτών. Σήμερα, η περίπου 45λεπτη διασκεδαστική βόλτα μαζί του θα σας αποκαλύψει τα μυστικά της πόλης και όχι μόνο. Οπλισμένος με το χάλμπερντ, φορώντας μαύρο καπέλο και παλτό και κρατώντας τη λάμπα του, θα μας μιλήσει με ζωντάνια και  χιούμορ για τον τρόπο ζωής των μεσαιωνικών χρόνων και θα λύσει κάθε μας απορία. Μια πραγματικά εκπληκτική εμπειρία, που απολαμβάνουν μικροί και μεγάλοι. Επιστροφή στη Νυρεμβέργη. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Νυρεμβέργη - Μπάμπεργκ - Νυρεμβέργη

Πρωινή αναχώρηση για το μαγευτικό Μπάμπεργκ, τη "Ρώμη της Φρανκονίας", όπως επονομάζεται, καθώς είναι κτισμένο και αυτό σε επτά λόφους. Κατά τη διάρκεια της περιήγησής μας στην πόλη θα δούμε τον Καθεδρικό ναό (10ου-13ου αιώνα) - έναν από τους μεγαλύτερους ρομανικού ρυθμού στη Γερμανία - το παλαιό Δημαρχείο που υπέστη ζημιές το 1945, το παλαιό και το νέο Ανάκτορο, καθώς και το Μοναστήρι του 11ου αιώνα στον λόφο του Μίκαελσμπεργκ. Στο Μπάμπεργκ θα βρείτε πολλά καταστήματα με αντίκες και πολυάριθμες ζυθοποιίες, που ειδικεύονται στην παρασκευή της διάσημης καπνιστής μπύρας (Rauchbier). Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και επιστροφή στη Νυρεμβέργη. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: Νυρεμβέργη - Ρέγκενσμπουργκ - Νυρεμβέργη

Πρωινή αναχώρηση για το Ρέγκενσμπουργκ, το "Κάστρο της Βασίλισσας", που ιδρύθηκε από τους Ρωμαίους και υπήρξε από τον μεσαίωνα έως τις αρχές του 19ου αιώνα σημαντικό πολιτικό και οικονομικό κέντρο της χώρας. Κτισμένο στις όχθες των ποταμών Δούναβη και Ρέγκεν, αποτελεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Κατά τη διάρκεια της περιήγησής μας θα δούμε μεταξύ άλλων την Πέτρινη Γέφυρα, ένα εξαιρετικό δείγμα μεσαιωνικής αρχιτεκτονικής, το παλιό Δημαρχείο, καθώς και τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Πέτρου, το κορυφαίο έργο γοτθικής αρχιτεκτονικής στη Βαυαρία (εάν είναι ανοικτός). Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στη Νυρεμβέργη. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: Νυρεμβέργη - Μόναχο, Περιήγηση - Αθήνα

Πρωινή αναχώρηση για το Μόναχο. Άφιξη και περιπατητική περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε το ρολόι του επιβλητικού Δημαρχείου με τις 32 πολύχρωμες φιγούρες να κινούνται υπό τους ήχους 43 καμπανών δύο φορές ημερησίως, γιορτάζοντας τον γάμο του Δούκα Γουλιέλμου. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση για την Αθήνα.

Σημειώσεις

 • Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι από τα αναγραφόμενα
 • Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

Αναχωρήσεις: 22, 29 Δεκεμβρίου ~  5 μέρες

Τιμή κατ΄ άτομο
NH COLLECTION
NURNBERG
CITY 4*

22/12

29/12

5 μέρες

5 μέρες

Δίκλινο

695

645

3ο άτομο έως 12 ετών

545

495

Μονόκλινο

895

845

Τιμή κατ΄ άτομο
SHERATON GRAND 5*

22/12

29/12

5 μέρες

5 μέρες

Δίκλινο

795

745

3ο άτομο έως 12 ετών

645

595

Μονόκλινο

1145

1095

Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, check points/φόροι πόλεων, parking: + € 250

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΜΟΝΑΧΟ-ΑΘΗΝΑ με AEGEAN
 • Τέσσερις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
 • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
 • Μεταφορές, περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
 • Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται

 • Είσοδοι σε μουσεία και λοιπά αξιοθέατα, πέραν εκείνων που αναγράφονται στα περιλαμβανόμενα
 • Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα
 • Ό,τι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κλπ.

 

Οι πτήσεις μας

1η μέρα

A3 802

ΑΘΗΝΑ - ΜΟΝΑΧΟ

08:30 - 10:10

5η μέρα

A3 807

ΜΟΝΑΧΟ - ΑΘΗΝΑ

18:25 - 21:55

1. ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

 

Για το διάστημα 28/02/2021-28/02/2022, με το ασφαλιστήριο Ταξιδιωτικής ασφάλισης της ERGOINTERAMERICAN, ισχύουν τα εξής:

 

ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ

 

1. Απώλεια Ζωής από ατύχημα έως 40.000€

2. Μόνιμη ολική ανικανότητα από ατύχημα έως 10.000€ & Μόνιμη μερική ανικανότητα από ατύχημα % X έως 10.000€.

3. Ιατροφαρμακευτικές εξωνοσοκομειακές δαπάνες από ατύχημα ή οξεία ασθένεια έως 8.000€.

4. Νοσοκομειακά έξοδα από ατύχημα ή οξεία ασθένεια έως 14.000€.

5α. Έξοδα αποστολής φαρμάκων έως 500€ σε περίπτωση που δεν μπορεί να τα προμηθευτεί τοπικά.

5β. Βοήθημα σε περίπτωση απώλειας διαβατηρίου ή ταυτότητας στο εξωτερικό έως 600€.

6. Έξοδα επαναπατρισμού συνεπεία τραυματισμού, οξείας ασθένειας, έως 10.000€. Καλύπτονται και τα έξοδα έως Β΄ βαθμού συγγένειας (έως ένα άτομο) αν απαιτηθεί.

7. Επιστροφή προκαταβολής σε περίπτωση αδυναμίας συμμετοχής στην οργανωμένη εκδρομή με Group, λόγω τραυματισμού, οξείας ασθένειας, νόσηση από COVID, θανάτου του ταξιδιώτη ή ατόμου έως Β΄ βαθμού συγγένειας, εφόσον υπάρχει εισαγωγή σε ιδιωτική Κλινική ή Δημόσιο Νοσοκομείο έως 1500€ (Εξαιρούνται αποζημιώσεις με βεβαιώσεις από ιδιώτες Γιατρούς).

8. Έξοδα επίσπευσης ταξιδιού ή ακύρωσης έως 5.000€ στην περίπτωση που κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προκύψει σοβαρό πρόβλημα υγείας ή θανάτου σε μέλη οικογένειας (τέκνα, γονείς, σύζυγοι, αδέλφια) στην Ελλάδα ή πυρκαγιάς σε κατοικία ή επαγγελματική στέγη.

9. Ημερήσιο νοσοκομειακό επίδομα από οξεία ασθένεια ή ατύχημα (έως 30 ημέρες) κατ’ άτομο 100€.

10. Έξοδα Α΄ ανάγκης διατροφής-διαμονής-μεταφοράς λόγω καθυστέρησης άφιξης των αποσκευών άνω των 4 ωρών έως 500€.

11. Απώλεια Αποσκευών από δημόσιο μεταφορικό μέσο.

Α. Ανά αποσκευή / ταξιδιώτη έως 700€.

Β. Ανά οικογένεια έως 1.000€.

12. Έξοδα ξενοδοχείου λόγω καραντίνας έως 1500€.

13. Έξοδα για νομική υποστήριξη έως 3.000€.

14. Έξοδα λόγω καθυστέρησης της πτήσης (πάνω από 4 ώρες έως 100€ / πάνω από 24 ώρες έως 450€).

15. Μεταφορά σωρού ανά ταξιδιώτη έως 8.500€.

16. Προσωπική Αστική Ευθύνη Ταξιδιώτη Σωματικές Βλάβες / Υλικές Ζημίες / Ομαδικό Ατύχημα έως 10.000€ / 10.000€ / 10.000€.

 

** Για ταξίδια αξίας 1501 € και άνω καθώς και τα ατομικά ταξίδια υπάρχει ειδικός τιμοκατάλογος, με τις χρεώσεις και αναλυτικά τις παροχές.

2. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

1α. Καλύπτονται άτομα που δεν έχουν υπερβεί το 75ο έτος της ηλικίας.

1β. Για ηλικίες άνω των 75 ετών ισχύουν τα εξής:

- Έξοδα επαναπατρισμού μόνον από ατύχημα ή θάνατο.

- Απώλεια αποσκευών.

- Προσωπική Αστική Ευθύνη ταξιδιώτη.

- Έξοδα Α΄ ανάγκης λόγω καθυστέρησης άφιξης των αποσκευών άνω των 4 ωρών.

- Έξοδα επίσπευσης ταξιδιού ή ακύρωση αν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προκύψει σοβαρό πρόβλημα υγείας σε μέλη της οικογένειάς του στην Ελλάδα.

- Επιστροφή προκαταβολής (ακυρωτικές δαπάνες) σε περίπτωση αδυναμίας συμμετοχής στην εκδρομή λόγω θανάτου ή σοβαρού συμβάντος σε Β΄ βαθμού συγγένεια. Η εξαίρεση θα υφίσταται για οποιοδήποτε συμβάν αφορά τον ίδιο.

- Θάνατος από ατύχημα.

- Μόνιμη Ολική ανικανότητα από ατύχημα.

- Μόνιμη μερική ανικανότητα από ατύχημα % επί του ασφαλισμένου κεφαλαίου ανά άτομο.

2. Οξεία ασθένεια θεωρείται κάθε αρρώστια ή πάθηση που δεν οφείλεται σε ατύχημα και που δεν προϋπήρχε και εμφανίστηκε στη διάρκεια του ταξιδιού.

3. Η παροχή επιστροφής της προκαταβολής δίδεται ή με την προσκόμιση νοσοκομειακών παραστατικών ή, εφόσον δεν υπάρχει νοσοκομειακή περίθαλψη, βεβαίωση από τον ιατρό της εταιρίας.

 

4. Για τις παροχές εξωνοσοκομειακών & νοσοκομειακών δαπανών καθώς και των εξόδων επαναπατρισμού απαιτούνται πρωτότυπα παραστατικά.

 

5. Καλύπτονται κατ’ εξαίρεση απαιτήσεις από Τρομοκρατικές ενέργειες μόνο για τα νοσοκομειακά-εξωνοσοκομειακά έξοδα και επαναπατρισμό.

 

6. Ως προϋποθέσεις για την αποζημίωση από αίτια σοβαρού τραυματισμού ή ασθένειας, ορίζονται οι κάτωθι εναλλακτικά περιπτώσεις:

- Νοσηλεία σε Δημόσιο ή Ιδιωτικό Νοσοκομείο κατ’ ελάχιστο για μία διανυκτέρευση.

- One Day Clinic-One Day Surgery - Αυθημερόν νοσηλεία για επεμβάσεις-αποθεραπεία σε ιδιωτική κλινική & κρατικό νοσοκομείο.

- Παροχή πρώτων βοηθειών για κατάγματα και σοβαρούς τραυματισμούς σε εξωτερικά ιατρεία ιδιωτικής κλινικής ή κρατικού νοσοκομείου.

 

- Η Νοσηλεία ή One Day Clinic θεραπεία, ή παροχή πρώτων βοηθειών θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί από την 30η μέρα της προγραμματισμένης αναχώρησης έως την ημέρα αναχώρησης.

 

- Εξαιρούνται της δυνατότητας αποζημιώσεως, απαιτήσεις με γνωματεύσεις-βεβαιώσεις από ιδιώτη ιατρό.

7. Για την αντιμετώπιση περίπτωσης ασθένειας κατά τη διάρκεια ταξιδιού εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συνιστούμε στους ταξιδιώτες να έρθουν σε επαφή με τον ασφαλιστικό τους φορέα για την έκδοση της "Ευρωπαϊκής Κάρτας Ασφάλισης Ασθένειας", η οποία ωστόσο είναι προαιρετική.

 

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα στους ταξιδιώτες μια προαιρετική ασφάλιση με τις καλύψεις και τα ποσά που επιθυμούν, για ασφάλιση ζωής, ατυχημάτων, αποσκευών κτλ., δεδομένου ότι οι διεθνείς συμβάσεις περιορίζουν τις ευθύνες των μεταφορέων, την οποία μπορούν να αγοράσουν και από τα γραφεία μας με κόστος ειδικά διαμορφωμένο για αυτούς
Contact Info

Palmos Travel In Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΆΛΙΜΟΣ

Tel.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

Fax: +30 210 9802033

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 17:00

ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΛΕΙΣΤΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

ON LINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ