menu
+30 210 9889421
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ FOUR SEASON GRESHAM PALACE BUDAPEST 5*

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ FOUR SEASON GRESHAM PALACE BUDAPEST 5*

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 23,29/12 ΠΤΗΣΕΙΣ AEGEAN

ΑΠΟ 995 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 23,29/12 ΠΤΗΣΕΙΣ AEGEAN

Η ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ

ΑΠΟ 12 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ

Βουδαπέστη
Παραδουνάβια Χωριά
Άγιος Ανδρέας, Έστεργκομ, Βίσεγκραντ
Διαμονή στο πολυτελές ξενοδοχείο
FOUR SEASON GRESHAM PALACE BUDAPEST 5*

1η μέρα: Αθήνα - Βουδαπέστη, Ξενάγηση πόλης, Χριστουγεννιάτικη αγορά

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με AEGEAN για την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, την υπέροχη Βουδαπέστη, που βρίσκεται στο κέντρο της Παννονικής πεδιάδας. Η πόλη είναι κτισμένη στις όχθες του ποταμού Δούναβη - η Βούδα απλώνεται στους λόφους της δυτικής όχθης, ενώ η σημαντικά μεγαλύτερη Πέστη εκτείνεται στην ανατολική όχθη. Άφιξη και ξενάγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε τον επιβλητικό Καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, την θαυμαστή εκκλησία του Ματθαίου (Matyas) όπου στέφονταν οι βασιλιάδες, την στολισμένη με υπέροχα αγάλματα Πλατεία των Ηρώων, την Όπερα, το υπέροχο νεογοτθικό Κοινοβούλιο (εξωτερικά), τον Πύργο των Ψαράδων με τους επτά πύργους πάνω στα μεσαιωνικά τείχη, από όπου η θέα της πόλης με τις πολλές και επιβλητικές γέφυρες και το νησάκι της Μαργαρίτας στο μέσον του Δούναβη, είναι πραγματικά εκπληκτική. Μεταφορά και τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο FOUR SEASON GRESHAM PALACE BUDAPEST 5* (www.fourseasons.com/budapest). Ένα κτίριο-θησαυρός, ένα αριστούργημα της Art Nouveau με μεγάλη ιστορία και σύγχρονες ανέσεις, σε ιδανική τοποθεσία στην καρδιά της πόλης και στις όχθες του Δούναβη, που η θέα του πραγματικά κόβει την ανάσα! Η διαμονή στο ξενοδοχείο αυτό είναι μια εμπειρία από μόνη της.      Το υπόλοιπο της ημέρας στη διάθεσή σας για να περιπλανηθείτε στην Χριστουγεννιάτικη αγορά της Βουδαπέστης στην πλατεία Vorosmarty, όπου μπορείτε να θαυμάσετε τα χειροποίητα προϊόντα και να απολαύσετε παραδοσιακά Ουγγαρέζικα εδέσματα, αλλά και στον πεζόδρομο της παλιάς πόλης Βάτσι Ούτσα (Vaci Utca), όπου θα βρείτε κεντήματα, κρύσταλλα, πορσελάνες κλπ. ή ακόμα και στην πολυσύχναστη λεωφόρο Αντράσυ (Andrassy), έναν από τους πιο όμορφους εμπορικούς δρόμους της Βουδαπέστης, που πλαισιώνεται από εντυπωσιακά κτίρια του 19ου αιώνα. Για το βράδυ σας προτείνουμε (προαιρετικά) διασκέδαση σε παραδοσιακή ταβέρνα με τσιγγάνικα βιολιά και κρασί.

2η μέρα: Βουδαπέστη, Περιπατητική επίσκεψη: Σκεπαστή αγορά, Vaci Utca, Εβραϊκή συνοικία

Σήμερα το πρωί θα περπατήσουμε στην σκεπαστή αγορά της Βουδαπέστης, απ΄ όπου μπορείτε να αγοράσετε τα τοπικά ποτά Ούνικουμ και Παλίνκα, τα πασίγνωστα ουγγαρέζικα λουκάνικα, τα κρασιά Τοκάι και πλήθος παραδοσιακών προϊόντων. Θα συνεχίσουμε με την Εβραϊκή συνοικία, όπου βρίσκεται η μεγαλύτερη συναγωγή της Ευρώπης και η δεύτερη μεγαλύτερη ενεργή συναγωγή του κόσμου. Τέλος, θα περιπλανηθούμε στον γνωστό πεζόδρομο Βάτσι Ούτσα (Vaci Utca). Στον ελεύθερο χρόνο σας μην παραλείψετε να απολαύσετε ένα ζεστό ρόφημα και τοπικά γλυκίσματα στα φημισμένα καφέ New York και Gerbeaud.

3η μέρα: Βουδαπέστη, Παραδουνάβια Χωριά Άγιος Ανδρέας, Έστεργκομ, Βίσεγκραντ

Σήμερα μας περιμένει μια όμορφη εκδρομή κατά μήκος του Δούναβη. Αρχικά θα επισκεφθούμε το εντυπωσιακό "χωριό των καλλιτεχνών" Άγιο Ανδρέα (Σενταντρέ, Szentendre), το οποίο έχουν επιλέξει καλλιτέχνες ως τόπο κατοικίας τους. Θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα γραφικά δρομάκια με τα πανέμορφα κτίρια, τις γκαλερί, τα καταστήματα αντικών και σουβενίρ, τα κομψά καφέ και εστιατόρια και θα δούμε τη μικρή ορθόδοξη εκκλησία . Συνεχίζουμε κατά μήκος του Δούναβη για την πρώτη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, το Έστεργκομ (Esztergom), όπου θα επισκεφθούμε τον μεγαλοπρεπή Καθεδρικό ναό, έναν από τους μεγαλύτερους της Ευρώπης. Κατασκευάστηκε στο διάστημα 1822-1869 με πρότυπο τον ναό του Άγιου  Πέτρου της Ρώμης. Ακολουθεί το Βίσεγκραντ (Visegrád) Ελεύθερος χρόνος για γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα στη Βουδαπέστη.

4η μέρα: Βουδαπέστη, Ελεύθερη μέρα,
Προαιρετική εκδρομή στη Βιέννη ή Κρουαζιέρα στον Δούναβη

Ελεύθερη μέρα για να απολαύσετε την γιορτινά στολισμένη πόλη που σίγουρα θα σας γοητεύσει. Η Βουδαπέστη είναι γνωστή για τα ιαματικά λουτρά της. Περισσότερα από 30 Spa της πόλης σας δίνουν την ευκαιρία να γνωρίσετε την "αρχαία" τελετουργία αυτών των ιαματικών νερών. Επισκεφθείτε, όσο ο χρόνος σας το επιτρέπει, το λαμπρό οικοδόμημα του Gellert, ένα Art Nouveau κόσμημα του 1900 με περισσότερες από 18 θερμές πηγές και πισίνα που διαμορφώθηκε σύμφωνα με τα αρχαία λουτρά του Καρακάλλα. Εναλλακτικά, ακολουθείστε (έξοδα ατομικά) την εκδρομή μας με ξενάγηση στην πόλη του Στράους και της μουσικής, τη Βιέννη, ή απολαύστε (έξοδα ατομικά) μια μίνι κρουαζιέρα κατά μήκος του Δούναβη για να δείτε την πόλη "ζωγραφισμένη" μέσα από τα καθαρά νερά του ποταμού.

5η μέρα: Βουδαπέστη - Αθήνα

Ελεύθερος χρόνος μέχρι την ώρα της αναχώρησης για το αεροδρόμιο και την επιβίβαση την πτήση για την Αθήνα.

Σημειώσεις

 • Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι από τα αναγραφόμενα
 • Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

Αναχωρήσεις: 23, 29 Δεκεμβρίου ~ 5  μέρες

Τιμή κατ΄ άτομο

23/12

29/12

Δίκλινο

995

1295

3ο άτομο έως 12 ετών

895

995

Μονόκλινο

1595

2145

Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, φόροι πόλεων, αχθοφορικά: + € 200
Επιβάρυνση από Θεσ/νίκη: € 70 και από άλλες πόλεις: € 140 με την AEGEAN (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα)

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΑΘΗΝΑ με AEGEAN AIRLINES
 • Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο πολυτελές ξενοδοχείο FOUR SEASON GRESHAM PALACE BUDAPEST 5* σε standard δωμάτια
 • Extra παροχές: δωρεάν wi-fi, δωρεάν πρόσβαση στην εφαρμογή PressReader, δωρεάν πρόσβαση στο Γυμναστήριο και στο Health Club (η λειτουργία τους πιθανόν να επηρεαστεί από τοπικούς κανονισμούς), δωρεάν εμφιαλωμένο μεταλλικό νερό, καφές και τσάι στα υπνοδωμάτια
 • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
 • Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
 • Έμπειρος αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς ως 75 ετών
 • Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται

 • Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα
 • Ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία
 • Ό,τι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κλπ.

ΠΤΗΣΕΙΣ:

A3  23 DEC  ATH - BUD A3 876 08:45 09:45
Α3  27 DEC  BUD - ATH A3 877 10:30 - 13:30

A3 29 DEC  ATH - BUD A3 876 08:45 09:45
Α3 02 JAN  BUD - ATH A3 879 16:35 - 19:30

FOUR SEASON GRESHAM PALACE 5*

Contact Info

Palmos Travel In Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΆΛΙΜΟΣ

Tel.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

Fax: +30 210 9802033

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 17:00

ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΛΕΙΣΤΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

ON LINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ