menu
+30 210 9889421
ΠΡΕΒΕΖΑ - ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ 4ημ (P2)

ΠΡΕΒΕΖΑ - ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ 4ημ (P2)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 23,30/12 µε πούλμαν - ηµιδιατροφή

ΑΠΟ 260 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 23,30/12 µε πούλμαν - ηµιδιατροφή

Ηµέρες γιορτής στα ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ
και τη γαλήνια Θεσπρωτία!

1η μέρα: Αθήνα - Άρτα - Πρέβεζα

Αναχώρηση από Αθήνα ώρα 07:30 για την Άρτα για επίσκεψη στο φημισμένο της γεφύρι και από εκεί για την νησιωτική Πρέβεζα. Άφιξη και τακτοποίηση στο γιορτινά στολισμένο MARGARONA ROYAL 3* superior στην Πρέβεζα. Το βράδυ δείπνο.

2η μέρα: Τζουμέρκα - Σπήλαιο Ανεμότρυπας

Χρόνια Πολλά! Πρόγευμα και διαμέσου ορεινής διαδρομής (καιρού επιτρέποντος) που νομίζει κανείς ότι βλέπει ζωγραφικό πίνακα, μέσω Πλάκας, φθάνουμε στα γραφικά Άγναντα. Κατόπιν, επίσκεψη στο εκπληκτικό Σπήλαιο της Ανεμότρυπας (έξοδα ατομικά), με τα τρία επίπεδα και τον ποταμό που φαίνεται στο τέλος του τουριστικού του μονοπατιού, λίγο πριν δημιουργήσει τον δίμετρο καταρράκτη, δέκα μέτρα χαμηλότερα από το μονοπάτι! Σε πολύ μικρή απόσταση, βρίσκονται τα ξακουστά Πράμαντα, η καρδιά της περιοχής, με γνήσια Ηπειρώτικη αρχιτεκτονική. Χρόνος για γεύμα και στη συνέχεια περίπατος στους γειτονικούς Μελισσουργούς. Το βράδυ εορταστικό δείπνο !

3η μέρα: Ι.Μονή Γηρομερίου - Σαγιάδα - Νέα Σελεύκεια

Πρόγευμα και αναχώρηση για επίσκεψη στην Ιερά Σταυροπηγιακή Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γηρομερίου (13ος αιώνας), που από αιώνες στέκει σκαρφαλωμένη σαν αετοφωλιά στα Ηπειρώτικα βουνά, δίπλα στα Ελληνοαλβανικά σύνορα και αποτελεί θεματοφύλακα της παράδοσης, της θρησκείας και του ελληνισμού, αλλά και ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά μνημεία της περιοχής. Θα δούμε σπάνιες αγιογραφίες από την εποχή του Δεσποτάτου της Ηπείρου και θα συνεχίσουμε για το γραφικό ψαροχώρι της Σαγιάδας όπου χρόνος για γαλήνιο περίπατο και καφέ. Αργότερα, χρόνος για γεύμα σε εκλεκτή ταβέρνα στη Νέα Σελεύκεια. Εδώ θα φάτε τα καλύτερα μαγειρευτά γάστρας που έχετε δοκιμάσει ποτέ και θα γευτείτε “σπιτικό” τσίπουρο από τα καζάνια του κυρ Πέτρου! Επιστροφή και το βράδυ δείπνο.

4η μέρα: Μεσολόγγι - Αθήνα

Πρόγευμα. Η μέρα μας αρχίζει με επίσκεψη στο εκπληκτικό μουσείο της ρωμαϊκής Νικόπολης (έξοδα ατομικά) με τη μακραίωνη ιστορία, που ιδρύθηκε από τον Οκταβιανό Αύγουστο το 31 π.Χ,  συνεχίζουμε για το ιστορικό Μεσολόγγι και τον συναισθηματικά φορτισμένο “κήπο των Ηρώων”. Επιστρέφουμε στην Αθήνα μέσω Ρίου - Αντιρρίου με ενδιάμεσες στάσεις.

 

Τιµή κατ’ άτοµο µε πούλµαν & ηµιδιατροφή και εορταστικό δείπνο 24 & 31/12

MARGARONA ROYAL

3* SUP

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ  &  ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

4 µέρες

23 - 26 Δεκ.
30 Δεκ. - 2 Ιαν.

Δίκλινο

260

3ο άτοµο

205

3ο άτοµο έως 10 ετών

140

Μονόκλινο

344

 

Περιλαμβάνονται:
• Μεταφορές, εκδρομές περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν • Διαμονή στο ξενοδοχείο MARGARONA ROYAL 3* superior στην Πρέβεζα • Πρόγευμα και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή) • Αρχηγός / Συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν έως 75 ετών • Φ.Π.Α.

 

Μέτρα Covid για ξενοδοχεία 6-22/11

Σας ενημερώνουμε σύμφωνα με τις αναθεωρημένες κρατικές οδηγίες στο ΦΕΚ Β 5138 και την συνοδευτική Δ1α/ Γ.Π.οικ. 69136 ΚΥΑ για το διάστημα από το Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 06:00 έως και τη Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου2021 και ώρα 06:00 προβλέπεται πως στα τουριστικά καταλύματα, οι διαμένοντες εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο:

  1. Πιστοποιητικό εμβολιασμού, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 9 ή
  1. Πιστοποιητικό νόσησης, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 9 ή
  1. Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορονοϊό COVID-19 (PCR ή rapid-test, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 9.


Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), σύμφωνα με τις παρ. 3 και 4 του άρθρου 9.»

Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας και την συμμόρφωσή σας στην ανωτέρω κρατική οδηγία.

Σε ότι αφορά την περίοδο των εορτών : Η είσοδος, η διαμονή , η σίτιση και οι αναγραφόμενες υπηρεσίες-παροχές θα εναρμονιστούν σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που θα ανακοινώσει η πολιτεία για την περίοδο των εορτών.

Contact Info

Palmos Travel In Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΆΛΙΜΟΣ

Tel.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

Fax: +30 210 9802033

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 17:00

ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΛΕΙΣΤΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

ON LINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ