menu
+30 210 9889421
ΑΓΕΡΩΧΗ ΜΑΝΗ 3ημ (P19)

ΑΓΕΡΩΧΗ ΜΑΝΗ 3ημ (P19)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ: 11/06 ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

ΑΠΟ 215 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ: 11/06 ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

ΑΓΕΡΩΧΗ ΜΑΝΗ

Πύργοι, πέτρα, γαλάζιο & Φώς!

Κότρωνας - Λάγια - Βάθεια - Πόρτο Κάγιο - Ταίναρο - Κυπάρισσος - Άλικα - Γερολιμένας - Κοίτα - Αρεόπολη - Γύθειο

1η μέρα: Αθήνα - Γύθειο - Κότρωνας - Λάγια - Porto Mani

Αναχώρηση 08.00 από Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ προς τη Λακωνική Μάνη. Πρώτο μας υποδέχεται το πανέμορφο Γύθειο, αρχαίο και σημερινό επίνειο της Σπάρτης στο μυχό του Λακωνικού κόλπου με νεοκλασικά σπίτια που σκαρφαλώνουν αμφιθεατρικά στην πλαγιά του λόφου “Ακούμαρο”. Επίσκεψη στο κατάφυτο νησάκι Κρανάη, εδώ όπου πέρασαν τη νύχτα τους ο Πάρης και η Ωραία Ελένη πριν φύγουν για την Τροία και φωτογραφίες μπροστά στον Πύργο Τζανετάκη. Μπαίνοντας στην προσηλιακή Μάνη, μας υποδέχεται ο Κότρωνας, ο μεγαλύτερος παραθαλάσσιος οικισμός σε μαγευτικό όρμο, στη θέση της αρχαίας Τευθρώνης, που σήμερα βρίσκεται κάτω από τα νερά. Μέσω διαδρομής που αποπνέει μία απόκοσμη γοητεία, γεμάτη καστρόσπιτα και χωριά “κρεμασμένα” στις πλαγιές, συνεχίζουμε για τη Λάγια, έναν από τους αρχαιότερους οικισμούς της Μάνης. Προσκύνημα στην ιδιαίτερη εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και νωρίς το απόγευμα, άφιξη και εγκατάσταση στο PORTO MANI SUITES 4* στην Κυπάρισσο της περιοχής Αλίκων. Δείπνο με τοπικά εδέσματα.

2η μέρα: Κυπάρισσος - Ταίναρο - Πόρτο Κάγιο - Βάθεια - Γερολιμένας

Πρόγευμα μπουφέ με αγνά τοπικά προϊόντα και αρχίζουμε τις επισκέψεις μας από την Παναγίτσα στον οικισμό της Κυπάρισσου, εδώ που ήταν το λιμάνι της αρχαίας Καινήπολης. Κατευθυνόμενοι για το ακρωτήριο Ταίναρο θα διακρίνουμε τα αρχαία λατομεία μαρμάρων. Είναι ο τόπος των μύθων της αρχαίας Λακωνίας, με το ιερό του νεκρομαντείου του Ποσειδώνα και του ψυχοπομπείου - καθόδου στον Άδη. Εδώ θα δούμε και το περίφημο ψηφιδωτό “Άστρο της Αριάς” στα ερείπια αρχαίας έπαυλης. Σύντομος περίπατος στο γαλήνιο φυσικό λιμάνι του Πόρτο Κάγιο, κάτω από το κάστρο του 1565 και συνεχίζουμε για τη Βάθεια, το κατ’ εξοχήν σύμβολο και πιο διάσημο οχυρωμένο οικισμό της Μάνης. Το μεσημέρι θα μας βρεί στον ειδυλλιακό Γερολιμένα όπου χρόνος για γεύμα (έξοδα ατομικά). Αργότερα θα περπατήσουμε στον οικισμό Κοίτα, ανάμεσα στα πάμπολλα πυργόσπιτα για να πάρουμε την αίσθηση της νοοτροπίας και της ιστορίας του τόπου. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ δείπνο.

3η μέρα: Άλικα - Δυρός - Λιμένι - Αρεόπολη - Σπάρτη - Αθήνα

Πρόγευμα μπουφέ με αγνά τοπικά προϊόντα. Προορισμός μας τα σπήλαια του Δυρού ή “Βλυχάδας” (έξοδα ατομικά) όπου η βαρκάδα ανάμεσα σε σταλακτίτες και σταλαγμίτες είναι μια εμπειρία αξέχαστη. Μετά, το γραφικό Λιμένι όπου χρόνος για καφέ και η Αρεόπολη, η αετοφωλιά των Μαυρομιχαλέων, όπου θα περιηγηθούμε στο διατηρητέο ιστορικό κέντρο, στο Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, την πλατεία 17ης Μαρτίου αλλά και τον ξυλόφουρνο της Μηλιάς, τον παλαιότερο της Πελοποννήσου! Χρόνος για γεύμα (έξοδα ατομικά) και μέσω Σπάρτης, επιστρέφουμε στην Αθήνα.

 

Περιλαμβάνονται:

• Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν

• Διαμονή στο πολυτελές PORTO MANI SUITES 4* στην Κυπάρισσο σε δωμάτια με θέα θάλασσα.

• Μπουφέ πρόγευμα και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)

• Αρχηγός/Συνοδός

• Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών

• Φ.Π.Α.

 

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή καθημερινά.

PORTO MANI SUITES 4*

3 μέρες

11 - 13 Ιουνίου

Δίκλινο θέα θάλασσα

215

3ο άτομο

195

3ο άτομο ως 6 ετών

140

4ο άτομο

140

Μονόκλινο θέα θάλασσα

299

Δεν περιλαμβάνονται: • Εισιτήρια εισόδων • O φόρος διαμονής € 3 ανά δωμάτιο / διανυκτέρευση.

Contact Info

Palmos Travel In Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

Tel.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

Fax: +30 210 9802033

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00πμ - 18:00μμ

ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00πμ-15:00μμ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

 

ON LINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ