menu
+30 210 9889421
ΠΡΑΓΑ - ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ 5ημ (P11)

ΠΡΑΓΑ - ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ 5ημ (P11)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 28/07 & 11/08 ΜΕ AEGEAN AIR

ΑΠΟ 605 € ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 28/07 & 11/08 ΜΕ AEGEAN AIR

ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022

SPECIAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ

5 ΗΜΕΡΕΣ με πτήσεις AEGEAN AIRLINES

Αναχωρήσεις :   28 Ιουλίου-01 Αυγούστου 2022

11-15 Αυγούστου 2022

Πράγα η «Χρυσή Πόλη των 100 πύργων»

Είναι πολύ παράξενο πώς αυτή η πόλη προκαλεί ένα συγκεκριμένο συναίσθημα, ακόμη και στον τουρίστα που την επισκέπτεται για πρώτη φορά: αυτό της νοσταλγίας. Είναι παράξενο, γιατί υποτίθεται για να νοσταλγήσεις κάτι θα πρέπει κάποτε να το έχεις ζήσει, νιώσει και αγαπήσει . Εδώ όμως, η νοσταλγία γεννιέται για την πόλη, καθώς περπατάς για πρώτη φορά στους ξένους για σένα δρόμους της. Οι λόγοι για τη «γέννηση» αυτού του συναισθήματος μπορεί να κρύβονται σε ένα και μόνο γεγονός: η Πράγα είναι ίσως η μοναδική πόλη στην Ευρώπη που μοιάζει με ένα τεράστιο μουσείο και το μουσείο είναι η κατ' εξοχήν κατοικία της μνήμης.

Μια παραμυθένια πόλη που αξίζει να επισκεφθείς!

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η μέρα

Πτήση για Πράγα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος με απευθείας πτήση της AEGEAN AIRLINES για τη “Χρυσή Πόλη των 100 Πύργων”, την Πράγα . Άφιξη στην Πράγα , μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο της επιλογής σας . Εν συνεχεία θα έχουμε την δυνατότητα για μια πρώτη βόλτα και γνωριμία του κέντρου της πόλης . Διανυκτέρευση.

2η μέρα

Ξενάγηση Καστρούπολης & παλιάς πόλης της Πράγας

Μπουφέ πρωινό και η σημερινή ημέρα θα ξεκινήσει με την ξενάγηση της Καστρούπολης , όπου θα θαυμάσουμε το εντυπωσιακό κάστρο Χρατσάνι, το γοτθικό ναό του Αγίου Βίτου και το Παλάτι , το χρυσό δρομάκι των αλχημιστών , την βασιλική του Αγίου Γεωργίου , το μοναστήρι Στράχοβ και το περίφημο Λορέττο. Θα ακολουθήσει η πεζή ξενάγηση στην παλαιά πόλη της Πράγας ( Stare Mesto ), η οποία θα μας μαγέψει με την ομορφιά την ατμόσφαιρα που αποπνέει και την απαράμιλλη αρχιτεκτονική της. Θα θαυμάσουμε το συγκρότημα κτιρίων που απαρτίζουν το παλιό Δημαρχείο, το αστρονομικό ρολόι του 1400 με τους αποστόλους που εμφανίζονται στα μπλε παραθυράκια στο πάνω μέρος , τον ύψους 65 μ. Πύργο της Πυρίτιδας , την εκκλησία του Αγίου Νικολάου , και την πέτρινη μεσαιωνική γέφυρα του Καρόλου πάνω από τον Μολδάβα με τα 30 αγάλματα. Το υπόλοιπο της μέρας είναι στη διάθεσή σας για να περιπλανηθείτε στα γραφικά σοκάκια της Πράγας και να απολαύσετε τον καφέ σας σε κάποιο από τα πανέμορφα καφέ της πόλης. Αξίζει να επισκεφθείτε το Ομπέτσνι Ντουμ, με το χαρακτηριστικό του τρούλο, που χτίστηκε στις αρχές του 20ού αιώνα, όπου βρίσκεται και η μεγαλύτερη αίθουσα συναυλιών στην Πράγα, Σμετάνα Χολ . Διανυκτέρευση.

3η μέρα

Ολοήμερη εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ

Μπουφέ πρωινό και αναχωρούμε οδικώς για την πανέμορφη λουτρόπολη Κάρλοβυ Βάρυ (110 χλμ.), πασίγνωστη σε όλον τον κόσμο για τα ιαματικά λουτρά και τις πηγές της. Στην ξενάγησή μας , θα εντυπωσιαστούμε από το πράσινο, τα γάργαρα νερά και τα υπέροχα κτίρια αναγεννησιακού στυλ. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τη ρώσικη εκκλησία με τους χρυσούς τρούλους και το υπέροχο ξενοδοχείο Πουπ του 17ου αιώνα όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας. Για τους λάτρεις των αγορών , στα καταστήματα μπορείτε να βρείτε υπέροχα κρύσταλλα , θαυμάσιες πορσελάνες , λινά στους εμπορικούς δρόμους της πόλης.  Χρόνος ελεύθερος και αργότερα αναχώρηση για την Πράγα. Για το βράδυ σας προτείνουμε να  παρακολουθήσετε μια παράσταση Μαύρου Θεάτρου, που στηρίζεται στην παντομίμα και τον εκπληκτικό συντονισμό των ηθοποιών του, που θα δείτε μόνο στην Πράγα. Εναλλακτικά , μπορείτε να διασκεδάσετε σε κάποιο από τα πολλά τζαζ κλαμπ ή μπιραρίες της πόλης. Διανυκτέρευση .

4η μέρα

Ελεύθερη ημέρα (Προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στο Τσέσκυ Κρουμλόβ ή στη Δρέσδη )

Πρόγευμα και η σημερινή ημέρα είναι ελεύθερη στη διάθεση σας . Σας προτείνουμε εναλλακτικά  να απολαύσετε μία από τις προαιρετικές εκδρομές ( έξοδα ατομικά ) :

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΤΣΕΣΚΥ ΚΡΟΥΜΛΟΒ

Ολοήμερη εκδρομή στο πανέμορφο Τσέσκι Κρουμλόβ στα νότια της Πράγας όπου θα θαυμάσουμε την καστροπολιτεία του Τσέσκι Κρουμλόβ (170 χλμ.), ονομασία που προέρχεται από το λατινικό Κρουμνάου ή την αρχαία γερμανική Κρουμπενόουε. Κτισμένο γύρω στο 1250 σε μια μαγική τοποθεσία στην καμπή του ποταμού Βλτάβα το κάστρο κατοικείτο μέχρι τα μέσα του 19ου αιώνα. Το 1950 περιήλθε στο τσέχικο κράτος και  ανακηρύχθηκε ως εθνικό μνημείο . Αργότερα συμπεριελήφθη στη λίστα της UNESCO.  Θα δούμε την εκκλησία του Αγίου Βίτου και θα καταλήξουμε σε ένα από τα πιο ψηλά σημεία της καστρούπολης για να απολαύσουμε τη μαγευτική θέα .  Θα βρείτε καταστήματα με ωραιότατα χειροτεχνήματα, ξυλόγλυπτα, γυάλινα ή κρυστάλλινα αντικείμενα.

ή ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΔΡΕΣΔΗ

Ολοήμερη εκδρομή στην πρωτεύουσα της Σαξονίας τη Δρέσδη που δικαίως την αποκαλούν “Φλωρεντία του Βορρά” , χτισμένη πάνω στην μαγευτική κοιλάδα του ποταμού Έλβα, αποτελεί μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Ευρώπης.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Πράγα. Διανυκτέρευση .

5η μέρα

Πράγα– Αθήνα ( Πτήση επιστροφής ).

Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος στη διάθεσή σας για τις τελευταίες σας βόλτες και αγορές στην Πράγα.

Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα .

Σημειώσεις:

 • Οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε ευρώ
 • Το πρόγραμμα ενδέχεται να εκτελεστεί με διαφορετική σειρά χωρίς παραλήψεις εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή του. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

Διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου απαραίτητα.

ΠΤΗΣΕΙΣ

5 ΗΜ (28/7-1/8/22)

ΑΘΗΝΑ-ΠΡΑΓΑ  Α3 866  16:45-18:20

ΠΡΑΓΑ-ΑΘΗΝΑ    Α3 867  16:15-19:45

5 ΗΜ (11-15/8/22)

ΑΘΗΝΑ-ΠΡΑΓΑ  Α3 866  16:45-18:20

ΠΡΑΓΑ-ΑΘΗΝΑ    Α3 867  16:15-19:45

Τιμοκατάλογος

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

5 ΗΜΕΡΕΣ

ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ / ΤΡΙΚΛΙΝΟ

ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ ΕΩΣ

12 ΕΤΩΝ ΣΕ EXTRA BED

HOLIDAY INN CONGRESS CENTER PRAGUE 4*

28/7-1/8/22

11-15/8/22

ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

605 €

715 €

515 €

ADRIA PRAGUE 4*

645 €

799 €

585 €

AMBASSADOR PRAGUE 5*

725 €

920 €

665 €

Όλες οι παραπάνω τιμές εκδρομικών πακέτων περιλαμβάνουν πρόγευμα καθημερινά.

Περιλαμβάνονται :

 • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΠΡΑΓΑ-ΑΘΗΝΑ με πτήσεις της AEGEAN AIRLINES
 • Κόστος αποσκευής 23 κιλά & χειραποσκευή 8 κιλών ανά άτομο.
 • Τέσσερις διανυκτερεύσεις στα επιλεγμένα ξενοδοχεία AMBASSADOR PRAGUE 5* ή ADRIA PRAGUE 4*

ή HOLIDAY INN CONGRESS CENTER PRAGUE 4* ή παρόμοια

Web site : https://www.ambassador.cz/en/

Web site : https://www.adria-hotel.cz/en/

Web site Holiday Inn Congress center Prague : https://www.holidayinn.cz/en/homepage

 • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
 • Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο της Πράγας με πολυτελές πούλμαν
 • Ξενάγηση της παλιάς πόλης και της Καστρούπολης της Πράγας
 • Ολοήμερη εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ
 • Ελληνόφωνος τοπικός ξεναγός στην Πράγα
 • Φ.Π.Α.
 • Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης & Ταξιδιωτική Ασφάλιση για τους εκδρομείς έως 75 ετών
 • και ειδική ασφάλιση για covid-19 .
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων, φόροι πόλεων , parking , check points

 

Δεν Περιλαμβάνονται :

 • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους , μουσεία , μνημεία και λοιπά αξιοθέατα .
 • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα.
 • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

Σημειώσεις:

Παιδιά 2-12 ετών διαμένουν σε επιπλέον κρεβάτι στο δωμάτιο των γονέων με την αντίστοιχη έκπτωση του αεροπορικού ναύλου όπου υπάρχει

Tα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα, με προσθήκη επιπλέον κλίνης και ως εκ τούτου υπάρχει στενότητα χώρου.

Ο τιμοκατάλογος έχει βασιστεί στις σήμερα ισχύουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες και τους αεροπορικούς ναύλους και ισχύει μέχρι νεότερης έκδοσης. Όλες οι τιμές είναι κατά άτομο σε Ευρώ.

Οι φόροι αεροδρομίων περιλαμβάνουν το ποσό των επίναυλων καυσίμων και είναι βασισμένοι στις ισχύουσες τιμές κατά την ημερομηνία έκδοσης του τιμοκαταλόγου. Οποιαδήποτε αλλαγή από τις αεροπορικές εταιρίες στον επίναυλο καυσίμων ή στους φόρους επιφέρει ανάλογη διαφοροποίηση της τιμής. Παρακαλούμε ελέγξατε το τελικό ποσό των φόρων την ημέρα της εξόφλησής σας.

Παρακαλούμε όπως επιβεβαιώνετε την τελική τιμή κατά την εξόφληση του ταξιδιού σας.

Σημαντική υπενθύμιση: Παρόλο που στις χώρες που έχουν υπογράψει τη Συνθήκη Σένγκεν (Βέλγιο, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, Δανία, Σουηδία, Φινλανδία, Πορτογαλία, Αυστρία) μπορείτε να ταξιδέψετε με πρόσφατη αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου, συνιστούμε να έχετε μαζί σας έγκυρο διαβατήριο. Επίσης, διαβατήριο απαιτείται και για κάθε ανήλικο παιδί.  Όσοι είναι κάτοχοι ξένων διαβατηρίων, πρέπει να το δηλώσουν εγγράφως στο ταξιδιωτικό μας γραφείο, πριν την κράτηση.

Contact Info

Palmos Travel In Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

Tel.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

Fax: +30 210 9802033

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00πμ - 18:00μμ

ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00πμ-15:00μμ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

 

ON LINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ