menu
+30 210 9889421
ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ 6ημ (P11)

ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ 6ημ (P11)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 22/07 & 26/08

ΑΠΟ 560 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 22/07 & 26/08

Κ Α Π Π Α Δ Ο Κ Ι Α

Κ Α Λ Ο Κ Α Ι Ρ Ι  2022

6 ΗΜΕΡΕΣ με πτήσεις TURKISH AIRLINES

Ημερομηνίες εκδρομής : 22-27 Ιουλίου 2022

26-31 Αυγούστου 2022

Για να εξερευνήσετε την μυστηριώδη Καππαδοκία
Γιατί μόνο το
γραφείο μας γνωρίζει τα μυστικά της με εμπειρία 50 ετών

Πλήρες εκπληκτικό πρόγραμμα με μοναδικές επισκέψεις και ποιοτικές υπηρεσίες :

 • Νεάπολη , Αραβησσός , Κοιλάδα των Ρόδων , Προκόπι , Ζέλβε , Πασάμπαγ , Κόραμα , Άβανος , Ούτσχιαρ , Μαλακοπή , Φαράγγι Περιστρέματος , Καρβάλη , Ορτάχισαρ , Σινασσός , Μοναστηριακή Πολιτεία Ατσικ Σαράι , Κοιλάδα Ντεβρέντ , Τσαβούσιν , Γκόρεμε , Καισάρεια , Μουταλάσκη .
 • Πτήσεις με Turkish Airlines
 • Διαμονή σε ξενοδοχείο 5* στο Προκόπι  ή σε υπόσκαφο 5* special Cave Hotel
 • Χορός των περιστρεφόμενων Δερβίσηδων
 • Ημιδιατροφή
 • Έμπειρος Ελληνόφωνος ξεναγός / Συνοδός στη Καππαδοκία με εμπειρία ετών.
 • Ασφάλιση επαγγελματικής Αστικής ευθύνης  , Ταξιδιωτική Ασφάλιση και ειδική Ασφάλιση COVID-19 .

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

1η μέρα

Πτήση για Νεάπολη μέσω Κωνσταντινούπολης – Νεάπολη – Αραβησσός –

Κοιλάδα των Ρόδων - Προκόπι

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και αναχώρηση για Νεάπολη μέσω Κωνσταντινουπόλεως. Άφιξη στην Νεάπολη και πρώτη μας επίσκεψη στην Αραβησσό όπου θα επισκεφτούμε τον μεγαλοπρεπή ναό του Αγ. Δημητρίου στην παλαιά Ελληνική γειτονιά του οικισμού. Στην συνέχεια θα μεταβούμε  στην κοιλάδα των Ρόδων για να ξεναγηθούμε στον λαξευτό ναό του Αγ. Ιωάννη με τα μοναδικά φρέσκα του 12ου αιώνα. Συνεχίζουμε στην πόλη του Προκοπίου με έντονο παλαιά το Ελληνικό στοιχείο όπου θα αναρριχηθούμε στον Πέτρινο λόφο όπου θα προσκυνήσουμε τον τόπο όπου εκοιμήθει ο Αγ. Ιωάννης  ο Ρώσος. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο εντός ξενοδοχείου. Διανυκτέρευση.

2η μέρα

Ζέλβε-Πασάμπαγ-Κόραμα-Άβανος-Ούτσχισαρ

Πρόγευμα και ξεκινάμε την σημερινή μας ξενάγηση με τον οικισμό της Ζέλβης μια πραγματικά νεκρή πόλη. Συνεχίζουμε για την κοιλάδα Πασάμπαγ όπου θα θαυμάσουμε τους ομορφότερους σχηματισμούς της Καππαδοκίας τις οποίες οι ντόπιοι ονομάζουν «Νεραιδοκαμινάδες». Στην συνέχεια γειτονική κοιλάδα του Κοράματος με τις υπόσκαφες εκκλησίες με τα έντονα παλαιοχριστιανικά στοιχεία και τις καλοδιατηρημένες αγιογραφίες που χρονολογούνται από τον 9ο-13ο αιώνα. Θα συνεχίσουμε για την πρωτεύουσα των περίτεχνων κεραμικών, την Άβανο, δίπλα από τον Άλυ ποταμό, όπου θα επισκεφθούμε το μουσείο Κεραμικών και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα. Στην συνέχεια θα κάνουμε στάση στον οικισμό Ουτσχισάρ με το κάστρο, τα υπόσκαφα σπίτια και τα εργαστήρια μικρογλυπτικής. Ελεύθερος χρόνος, επιστροφή στο ξενοδοχείο & δείπνο εντός ξενοδοχείου. Διανυκτέρευση.

3η μέρα

Μαλακοπή-Φαράγγι Περιστρέματος-Καρβάλη-Ορτάχισαρ

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ( ΕΞΟΔΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ) ΜΕ ΤΑ ΑΕΡΟΣΤΑΤΑ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ .Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την περίφημη υπόγεια Πολιτεία της Μαλακοπής , Ντερίνκουγιου στα τούρκικα που σημαίνει βαθιά πηγή. Λαξευμένη σε πορώδη πέτρα ηφαιστειακής προέλευσης, η οργάνωση της ζωής σε αυτήν την πολιτεία βάθους 80 μέτρων ήταν εκπληκτική. Εξωτερικά θα θαυμάσουμε τον περίλαμπρο ναό της Ελληνικής κοινότητας του οικισμού, την εκκλησία των Αγ. Θεοδώρων.  Στην συνέχεια θα θαυμάσουμε πανοραμικά το φαράγγι του Περιστρέματος, ένα θαύμα της φύσης όπου ήδη από τον 4ο αιώνα είχε ξεκινήσει ο μοναχικός βίος. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε τον παλαιό ελληνικό οικισμό της Καρβάλης με τον Ιερό Ναό του Αγ. Γρηγορίου, σήμερα τέμενος, όπου βρίσκεται το  τέμπλο που δώρισε ο Τσάρος Νικόλαος. Ελεύθερος χρόνος στον παλαιό οικισμό. Επιστρέφοντας θα κάνουμε μία στάση στον οικισμό Ορτάχισαρ για να θαυμάσουμε το γραφικό κάστρο του οικισμού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο εντός ξενοδοχείου. Διανυκτέρευση.

4η μέρα

Σινασό-Μοναστηριακή πολιτεία Ατσικ Σαράι (Açıksaray)-Κοιλάδα Ντέβρεντ-Τσαβούσιν-Γκόρεμε (οικισμός)-Περιστρεφόμενοι Δερβίσιδες

Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για την Σινασό, μια από τις ομορφότερες κωμοπόλεις των Ελλήνων της περιοχής. Μεταξύ των αρχοντικών, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το σπίτι του Ρίζου με τις σπουδαίες οροφογραφίες και την εκκλησία των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης τον πιο καλοδιατηρημένο ναό της περιοχής. Συνεχίζουμε για την μοναστηριακή πολιτεία "Açıksaray" και στην συνέχεια επίσκεψη στην κοιλάδα Ντέβρεντ όπου θα θαυμάσουμε τους ωραιότερους σχηματισμούς της Καππαδοκίας. Στην συνέχεια θα κάνουμε μια στάση στο χωριό Τσαβούσιν γενέτειρα του αυτοκράτορα Νικηφόρου Φωκά όπου θα θαυμάσουμε μια από τις ωραιότερες λαξευτές εκκλησίες της περιοχής. Στη συνέχεια αναχωρούμε για την υπόσκαφη πόλη του Γκόρεμε φημισμένη για τα υφαντουργία χαλιών της όπου θα έχουμε ελεύθερο απόγευμα. Στην συνέχεια θα παρακολουθήσουμε το μοναδικό θέαμα της τελετής του χορού των περιστρεφόμενων δερβίσηδων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο & δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η μέρα

Καισάρεια – Μουταλάσκη – Αγορά - Αρχαιολογικό Μουσείο της Καισάρειας

Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για την Καισάρεια όπου θα δούμε το κάστρο, τα περίτεχνα τζαμιά και τις αγορές της. Θα μεταβούμε στο προάστιο Μουταλάσκη, πατρίδα του Αγίου Σάββα και γενέτειρα του Ωνάση. Συνεχίζουμε προς το κέντρο της Καισάρειας όπου θα θαυμάσουμε πανοραμικά τα κυριότερα αξιοθέατα της πόλης και ελεύθερος χρόνος στο ιστορικό κέντρο και την παραδοσιακή αγορά όπου μπορείτε να γευτείτε τον περίφημο τοπικό παστουρμά. Ελεύθερος χρόνος για ψώνια και επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Καισάρειας. Μεταφορά στο Προκόπι με στάσεις στα ελληνικά χωριά Ιντζέσου, Μουταλάσκη, Ανδρονίκη . Επιστροφή στο ξενοδοχείο & δείπνο εντός ξενοδοχείου . Διανυκτέρευση.

6η μέρα

Ελεύθερη ημέρα – Πτήση επιστροφής μέσω Κωνσταντινούπολης

Πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος στη διάθεσή σας έχω την ώρα μεταφοράς στο αεροδρόμιο της Νεάπολης για την πτήση της επιστροφής στην Ελλάδα μέσω Κων/πολης.

 

Σημειώσεις:

 • Οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε ευρώ
 • Το πρόγραμμα ενδέχεται να εκτελεστεί με διαφορετική σειρά χωρίς παραλήψεις εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή του. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

Διαβατήριο ή ταυτότητα τελευταίας 15ετίας απαραίτητα.

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ : ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.


ΠΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΑΠΟ/ΠΡΟΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΠΤΗΣΗΣ

ΠΤΗΣΗ

ΩΡΕΣ ΠΤΗΣΕΩΝ

6 ΗΜΕΡΕΣ

22-27/7/2022

Αθήνα-Κων/πολη

22/7/2022

ΤΚ 1846

10:35-12:05

Κων/πολη-Καισάρεια

22/7/2022

ΤΚ 2004

13:25-14:35

Καισάρεια-Κων/πολη

27/7/2022

ΤΚ 2005

15:20-16:40

Κων/πολη-Αθήνα

27/7/2022

ΤΚ 1843

19:05-20:30

6 ΗΜΕΡΕΣ

26-31/8/2022

Αθήνα-Κων/πολη

26/8/2022

ΤΚ 1846

10:35-12:05

Κων/πολη-Καισάρεια

26/8/2022

ΤΚ 2004

13:25-14:35

Καισάρεια-Κων/πολη

31/8/2022

ΤΚ 2005

15:20-16:40

Κων/πολη-Αθήνα

31/8/2022

ΤΚ 1843

19:05-20:30

Τιμοκατάλογος

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ / ΤΡΙΚΛΙΝΟ

ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ ΕΩΣ

12 ΕΤΩΝ ΣΕ EXTRA BED

ΦΟΡΟΙ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

DINLER HOTEL 5* ΣΤΟ ΠΡΟΚΟΠΙ ή παρόμοιο

6 ημέρες

22-27/7/2022

26-31/8/2022

560 €

635 €

400 €

200€

Πρόγευμα και 5 δείπνα συνολικά

GOLDEN CAVE SUITES ( Special 5* cave hotel )

865 €

1.140 €

595 €

200 €

Πρόγευμα και 5 δείπνα συνολικά

Όλες οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν πρόγευμα καθημερινά & πέντε ( 5 ) δείπνα συνολικά .

Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, check points, parking, φόροι πόλεων: + € 200

 

Περιλαμβάνονται :

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσεως ΑΘΗΝΑ-ΚΩΝ/ΠΟΛΗ-ΝΕΑΠΟΛΗ & ΝΕΑΠΟΛΗ-ΚΩΝ/ΠΟΛΗ-ΑΘΗΝΑμε πτήσεις της Turkish Airlines
 • Μία χειραποσκευή έως 8 κιλά και μία αποσκευή 20 κιλά ανά άτομο.
 • Διαμονή ( 5 διανυκτερεύσεις ) στο HOTEL DINLER 5* στο Προκόπι

Web Site : https://urgup.dinler.com/ ή στο υπόσκαφο GOLDEN CAVE SUITES ( Special 5* Cave Hotel ) σε deluxe δωμάτια

Web Site : https://www.goldencavesuites.com//en/home/

 • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
 • 05 δείπνα εντός ξενοδοχείου
 • Show με χορό των περιστρεφόμενων Δερβίσηδων
 • Μεταφορές , εκδρομές/ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με ελληνόφωνο ξεναγό / συνοδό στην Καππαδοκία
 • Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης & Ταξιδιωτική Ασφάλιση για τους εκδρομείς έως 75 ετών
 • και ειδική ασφάλιση για covid-19 .

Δεν Περιλαμβάνονται :

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων ( € 200 ανά άτομο ).
 • Είσοδοι σε μουσεία και στους επισκεπτόμενους αρχαιολογικούς χώρους.
 • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα.
 • Ποτά κατά την διάρκεια των δείπνων.
 • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

Σημειώσεις:

Παιδιά 2-12 ετών διαμένουν σε επιπλέον κρεβάτι στο δωμάτιο των γονέων με την αντίστοιχη έκπτωση του αεροπορικού ναύλου όπου υπάρχει

Tα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα, με προσθήκη επιπλέον κλίνης και ως εκ τούτου υπάρχει στενότητα χώρου.

Ο τιμοκατάλογος έχει βασιστεί στις σήμερα ισχύουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες και τους αεροπορικούς ναύλους και ισχύει μέχρι νεότερης έκδοσης. Όλες οι τιμές είναι κατά άτομο σε Ευρώ.

Οι φόροι αεροδρομίων περιλαμβάνουν το ποσό των επίναυλων καυσίμων και είναι βασισμένοι στις ισχύουσες τιμές κατά την ημερομηνία έκδοσης του τιμοκαταλόγου. Οποιαδήποτε αλλαγή από τις αεροπορικές εταιρίες στον επίναυλο καυσίμων ή στους φόρους επιφέρει ανάλογη διαφοροποίηση της τιμής. Παρακαλούμε ελέγξατε το τελικό ποσό των φόρων την ημέρα της εξόφλησής σας.

Παρακαλούμε όπως επιβεβαιώνετε την τελική τιμή κατά την εξόφληση του ταξιδιού σας.

Σημαντική υπενθύμιση: Παρόλο που στις χώρες που έχουν υπογράψει τη Συνθήκη Σένγκεν (Βέλγιο, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, Δανία, Σουηδία, Φινλανδία, Πορτογαλία, Αυστρία) μπορείτε να ταξιδέψετε με πρόσφατη αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου, συνιστούμε να έχετε μαζί σας έγκυρο διαβατήριο. Επίσης, διαβατήριο απαιτείται και για κάθε ανήλικο παιδί.  Όσοι είναι κάτοχοι ξένων διαβατηρίων, πρέπει να το δηλώσουν εγγράφως στο ταξιδιωτικό μας γραφείο, πριν την κράτηση.

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ :   ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

Contact Info

Palmos Travel In Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

Tel.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

Fax: +30 210 9802033

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00πμ - 18:00μμ

ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00πμ-15:00μμ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

 

ON LINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ