menu
+30 210 9889421
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 6ημ (P11)

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 6ημ (P11)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 21/12

ΑΠΟ 580 €

Contact us

Πληροφορίες Εκδρομής - Trip Info

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 21/12

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ–ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ
Ξενάγηση Βουδαπέστης , περιπατητική επίσκεψη στη σκεπαστή αγορά ,
Vaci Utca , εβραική συνοικία & ολοήμερη εκδρομή στα παραδουνάβια χωριά
Σεντέντρε ( Άγιος Ανδρέας ) , Έστεργκομ & Βίσεγκραντ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

 

21-26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022
6 ΗΜΕΡΕΣ
Με απευθείας πτήσεις
WIZZAIR Airlines
Μία μοναδική εκδρομή στο «μαργαριτάρι του Δούναβη »

Με ιδιαίτερη φροντίδα , οργανώνουμε για τους ταξιδιώτες μας τις καλύτερες παροχές με γνώμονα την ποιότητα και την εξυπηρέτηση :

 • Με απευθείας πτήσεις της WIZZAIR
 • Με διαμονή στα κεντρικά ξενοδοχεία Continental Budapest 4*sup & Intercontinental Budapest 5* σε δωμάτια με θέα τον Δούναβη
 • Ξενάγηση Βουδαπέστης με ελληνόφωνο ξεναγό
 • Περιπατητική επίσκεψη στη Σκεπαστή αγορά , την πασίγνωστη Vaci Utca & την εβραϊκή συνοικία
 • Ολοήμερη εκδρομή στα Παραδουνάβια χωριά Σεντέντρε (Άγιος Ανδρέςας ), Έστεργκομ & Βίσεγκραντ
 • Γεύμα στο αναγεννησιακό εστιατόριο «Renaissance»
 • Δυνατότητα προαιρετικής εκδρομής στη Βιέννη την «πόλη του Στράους»
 • Δυνατότητα προαιρετικής κρουαζιέρας στον Δούναβη
 • Με επαγγελματίες , επίσημους πεπειραμένους ελληνόφωνους τοπικούς ξεναγούς

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η μέρα

Πτήση Αθήνα-Βουδαπέστη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και απ' ευθείας πτήση της WIZZAIR για τη Βουδαπέστη. Άφιξη στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας η οποία είναι κτισμένη στις δύο όχθες του ποταμού Δούναβη - την Βούδα η οποία απλώνεται στους λόφους της δυτικής όχθης, και την Πέστη στην ανατολική όχθη - που δικαίως την αποκαλούν "μαργαριτάρι του Δούναβη" και παραλαβή από τους αντιπροσώπους μας. Με την άφιξη θα έχουμε μια μικρή περιήγηση στην πόλη για να έχετε πρώτες εικόνες από την πανέμορφη Βουδαπέστη. Μεταφορά και τακτοποίηση σε ένα από τα επιλεγμένα κεντρικά ξενοδοχεία μας INTERCONTINENTAL 5* deluxe budapest.intercontinental.com/en/ σε δωμάτια με θέα τον Δούναβη ή στο CONTINENTAL BUDAPEST 4* sup continentalhotelbudapest.com/ . Το υπόλοιπο της ημέρας στην διάθεσή σας για μια πρώτη περιπατητική γνωριμία με τη πόλη στο γειτονικό πεζόδρομο VΑCΙ UTCA με την έντονη εμπορική ατμόσφαιρα της αγοράς της καθώς και ένα καφέ με γλυκούς πειρασμούς στα καφέ της πόλης . Διανυκτέρευση.

2η μέρα

Ξενάγηση Βουδαπέστης-(προαιρετική βραδινή Κρουαζιέρα)

Μπουφέ πρόγευμα και θα ακολουθήσει η ξενάγηση της πόλης που σίγουρα θα σας γοητεύσει. Ο επιβλητικός καθεδρικός ναός του Ματία, η πλατεία Ηρώων, εξωτερικά το υπέροχο Κοινοβούλιο, ο λόφος Γκέλερτ με τη μοναδική θέα είναι μερικά από τα αξιοθέατα που θα δούμε. Η ξενάγησή μας θα ολοκληρωθεί στον Πύργο των Ψαράδων σήμα κατατεθέν της πόλης, που αποτελείται από επτά πύργους πάνω στα μεσαιωνικά τείχη, από όπου προσφέρεται εκπληκτική θέα της τριγύρω περιοχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το υπόλοιπο της ημέρας στη διάθεσή σας για να περιπλανηθείτε στην Χριστουγεννιάτικη αγορά της Βουδαπέστης στην πλατεία Vorosmarty, ύσετε παραδοσιακά Ουγγαρέζικα εδέσματα, αλλά και στον πεζόδρομο της παλιάς πόλης Βάτσι Ούτσα (Vaci Utca), όπου θα βρείτε κεντήματα, κρύσταλλα, πορσελάνες κλπ. ή ακόμα και στην πολυσύχναστη λεωφόρο Αντράσυ (Andrassy), έναν από τους πιο όμορφους εμπορικούς δρόμους της Βουδαπέστης. Εναλλακτικά, μπορείτε να απολαύσετε προαιρετικά (έξοδα ατομικά) μια μίνι κρουαζιέρα κατά μήκος του Δούναβη για να δείτε τη πόλη ζωγραφισμένη μέσα από τα καθαρά νερά του ποταμού. Διανυκτέρευση.

3η μέρα

Βουδαπέστη / Ελεύθερη ημέρα – Προαιρετική εκδρομή στη Βιέννη

Μπουφέ πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη στη διάθεσή σας για περιπάτους και αγορές και να απολαύσετε την γιορτινή Βουδαπέστη ή να επισκεφθείτε το λαμπρό οικοδόμημα του Gellert, ένα Art Nouveau κόσμημα του 1900 με περισσότερες από 18 θερμές πηγές και πισίνα για ιαματικά λουτρά. Εναλλακτικά μπορείτε να λάβετε μέρος σε μια προαιρετική εκδρομή (έξοδα ατομικά) με ξενάγηση στη Βιέννη την πόλη του Στράους . Διανυκτέρευση.

4η μέρα

Περιπατητική επίσκεψη στη Σκεπαστή αγορά , την Vaci Utca & την Εβραϊκή συνοικία.

Μπουφέ πρόγευμα και η σημερινή ημέρα θα ξεκινήσει περπατώντας από την σκεπαστή αγορά της Βουδαπέστης όπου μπορείτε να αγοράσετε και να απολαύσετε τα τοπικά ποτά Ούνικουμ και Παλίνκα ,τα πασίγνωστα ουγγαρέζικα λουκάνικα , τα κρασιά Τοκάι και πλήθος παραδοσιακά προϊόντα . Εν συνεχεία θα συνεχίσουμε για την Εβραϊκή συνοικία με την μεγαλύτερη συναγωγή στην Ευρώπη και τέλος θα περιπλανηθούμε στον πασίγνωστο πεζόδρομο Vaci Utca με τα γνωστά εμπορικά και πολυκαταστήματα . Στον ελεύθερο χρόνο σας μην παραλείψετε να απολαύσετε ένα ζεστό ρόφημα και τοπικά γλυκίσματα στα φημισμένα καφέ New York & στη πολυτελή σάλα του cafe ΖΕΡΜΠΩ (Gerbeaud) . Διανυκτέρευση .  

5η μέρα

Εκδρομή πλάι στο Δούναβη Σέντεντρε (Άγιος Ανδρεας) -Έστεργκομ-Βίσεγκραντ

Μπουφέ πρόγευμα και την σημερινή ημέρα θα απολαύσουμε μια όμορφη εκδρομή κατά μήκος του Δούναβη. Επίσκεψη στο μπαρόκ χωριό του Αγίου Ανδρέα ( Σεντεντρε) όπου θα δούμε το μουσείο της φημισμένης γλύπτριας Μάργκριτ Κόβατς και τη μικρή ορθόδοξη εκκλησία του χωριού. Θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια του χωριού των καλλιτεχνών και των καλών τεχνών όπως αποκαλούν τον Άγιο Ανδρέα. Συνεχίζουμε κατά μήκος του Δούναβη για την παλαιά πρωτεύουσα του Ουγγρικού κράτους, το «ρωμαϊκό» Έστεργκομ, για να επισκεφθούμε τον μεγαλοπρεπή καθεδρικό ναό που είναι από τους μεγαλύτερους της Ευρώπης . Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Βίσεγκραντ όπου θα θαυμάσουμε το μεσαιωνικό κάστρο με την υπέροχη θέα Ακολουθεί το Βίσεγκραντ, όπου θα έχουμε γεύμα στο παραδοσιακό αναγεννησιακό εστιατόριο RENAISSANCE (www.renvisegrad.hu) - μια έκπληξη στις όχθες του Δούναβη, καθώς οι σερβιτόροι είναι ντυμένοι με παραδοσιακά κοστούμια. Επιστροφή στη Βουδαπέστη. Διανυκτέρευση.

6η μέρα

Βουδαπέστη – Πτήση επιστροφής στην Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα.

Σημειώσεις:

 • Οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε ευρώ
 • Το πρόγραμμα ενδέχεται να εκτελεστεί με διαφορετική σειρά χωρίς παραλήψεις εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή του.

Διαβατήριο ή ταυτότητα τελευταίας 15ετίας απαραίτητα.

Τιμοκατάλογος// Τιμές ανά άτομο σε ευρώ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ

ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ ΕΩΣ

12 ΕΤΩΝ ΣΕ EXTRA BED

ΦΟΡΟΙ

INTERCONTINENTAL BUDAPEST 5*

6 ΗΜΕΡΕΣ

21-26/12/2022

820 €

1.210 €

630 €

180 €

CONTINENTAL BUDAPEST 4*SUP

580 €

770 €

475 €

180 €

Όλες οι παραπάνω τιμές εκδρομικών πακέτων περιλαμβάνουν πρόγευμα καθημερινά και ένα γεύμα στο αναγεννησιακό εστιατόριο Renaissance την ημέρα της εκδρομής στα Παραδουνάβια χωριά.

Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων , Ταξιδιωτική Ασφάλιση και ασφάλεια covid : € 180  ανά άτομο ( Πτήσεις WIZZAIR )

 • Στο ξενοδοχείο INTERCONTINENTAL BUDAPEST 5* όλα τα δωμάτια θα είναι με θέα τον Δούναβη

 

ΠΤΗΣΕΙΣ WIZZAIR

 

21/12/2022

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

W6 2442

16:00-17:10

26/12/2022

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΑΘΗΝΑ

W6 2441

13:45-16:50

Περιλαμβάνονται :

 • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΑΘΗΝΑ με απευθείας πτήσεις της WIZZAIR
 • 1 αποσκευή & 1 χειραποσκευή ανά άτομο.
 • Πέντε (5) διανυκτερεύσεις στα επιλεγμένα ξενοδοχεία μας
 1. Intercontinental Budapest 5* ( σε δωμάτια με θέα τον Δούναβη ) Web site : https://www.budapest.intercontinental.com/en/
 2. Continental Budapest 4* superior (ξενοδοχείο που συνδυάζει το αρτ ντεκό με το μοντέρνο design) Web Site : https://continentalhotelbudapest.com/
 • Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
 • Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης με ελληνόφωνο ξεναγό .
 • Ξενάγηση Βουδαπέστης με Ελληνόφωνο ξεναγό
 • Κόστος εισιτηρίου εισόδου στον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου
 • Περιπατητική επίσκεψη στην Σκεπαστή αγορά , την Vaci Utca & την εβραϊκή συνοικία με ελληνόφωνο ξεναγό.
 • Εκδρομή στην καμπή του Δούναβη ( Σεντέντρε , Έστεργκομ , Βίσεγκραντ ) με Ελληνόφωνο ξεναγό
 • Γεύμα στο αναγεννησιακό εστιατόριο RENAISSANCE
 • Έμπειρος Τοπικός Ελληνόφωνος αρχηγός-συνοδός στη Βουδαπέστη
 • Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης
 • Φ.Π.Α

Δεν Περιλαμβάνονται :

 • Φόροι αεροδρομίων , επίναυλοι καυσίμων , Ταξιδιωτική Ασφάλιση και ασφάλεια covid για τους εκδρομείς έως 75 ετών ( € 180 ανά άτομο )
 • Είσοδοι σε μουσεία , μνημεία & λοιπά αξιοθέατα .
 • Ποτά κατά την διάρκεια των γευμάτων .
 • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα.
 • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Σημειώσεις:

Παιδιά 2-12 ετών διαμένουν σε επιπλέον κρεβάτι στο δωμάτιο των γονέων με την αντίστοιχη έκπτωση του αεροπορικού ναύλου όπου υπάρχει

Tα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα, με προσθήκη επιπλέον κλίνης και ως εκ τούτου υπάρχει στενότητα χώρου.

Ο τιμοκατάλογος έχει βασιστεί στις σήμερα ισχύουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες και τους αεροπορικούς ναύλους και ισχύει μέχρι νεότερης έκδοσης. Όλες οι τιμές είναι κατά άτομο σε Ευρώ.

Οι φόροι αεροδρομίων περιλαμβάνουν το ποσό των επίναυλων καυσίμων και είναι βασισμένοι στις ισχύουσες τιμές κατά την ημερομηνία έκδοσης του τιμοκαταλόγου. Οποιαδήποτε αλλαγή από τις αεροπορικές εταιρίες στον επίναυλο καυσίμων ή στους φόρους επιφέρει ανάλογη διαφοροποίηση της τιμής. Παρακαλούμε ελέγξατε το τελικό ποσό των φόρων την ημέρα της εξόφλησής σας.

Σημαντική υπενθύμιση: Παρόλο που στις χώρες που έχουν υπογράψει τη Συνθήκη Σένγκεν (Βέλγιο, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, Δανία, Σουηδία, Φινλανδία, Πορτογαλία, Αυστρία) μπορείτε να ταξιδέψετε με πρόσφατη αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου, συνιστούμε να έχετε μαζί σας έγκυρο διαβατήριο. Επίσης, διαβατήριο απαιτείται και για κάθε ανήλικο παιδί.  Όσοι είναι κάτοχοι ξένων διαβατηρίων, πρέπει να το δηλώσουν εγγράφως στο ταξιδιωτικό μας γραφείο, πριν την κράτηση.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ :

Hotel InterContinental Budapest 5*

( σε δωμάτια με μαγευτική θέα στον Δούναβη )
Το Intercontinental Budapest , στις όχθες του Δούναβη με επιβλητική θέα του Κάστρου της Βούδας σας περιμένει στα κομψά διακοσμημένα δωμάτιά για να ζήσετε την τέχνη της φιλοξενίας!

Hotel Continental Budapest 4* superior

Το ξενοδοχείο Continental Budapest 4* sup συνδυάζει το αρτ νουβό , το αρτ ντεκό με το μοντέρνο ντιζάιν, είναι εντελώς μοναδικό και αντικατοπτρίζει ένα ξεχωριστό στυλ ξενοδοχείου

Contact Info

Palmos Travel In Style

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 13 ΑΛΙΜΟΣ Τ.Κ 174 55

Tel.: +30 210 9889421

info@palmostravel.gr

www.palmostravel.gr

ΓΕΜΗ:131075201000

ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00πμ - 17:00μμ

ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00πμ-15:00μμ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

ON LINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ