Καλέστε μας: +30 210 9889421
Palmos
Αρχική Σελίδα
Καλέστε μας +30 210 9889421 Viber +30 6985690227 Επικοινωνία
ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ & ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ 9ημ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

ΕΛΒΕΤΙΑ

ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ & ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ 9ημ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Αναχωρήσεις: 24/12
Δεκ 9 ημέρες
ΑΠΟ 3.350 € ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

9 μέρες στις Ελβετικές και Γαλλικές Άλπεις 

Ρεβεγιόν και Πυροτεχνήματα στα Χιόνια!!

Βιλλάρ, Ζέρματτ, Σαμονί, Λωζάννη, Κάστρο Σιγιόν
Μοντρέ, Γκρυγιέρ, Γκστάαντ, Βέρνη

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 24 Δεκεμβρίου  ~  9  μέρες                        

Τιμή κατ΄ άτομο  
Δίκλινο 3350
3ο άτομο έως 12 ετών 3000
Μονόκλινο 4150

.

Πρόγραμμα ημερών

1 1η μέρα: Αθήνα – Ζυρίχη - Μοντρέ – Βιλλάρ / Ελβετικές Άλπεις

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με AEGEAN AIRLINES για Ζυρίχη. Φθάνοντας, θα αναχωρήσουμε για το Μοντρέ μια από τις πιο όμορφες και αριστοκρατικές πόλεις της Ελβετίας. Ελεύθερος χρόνος στη Χριστουγεννιάτικη αγορά και αναχώρηση για το μαγευτικό Βιλλάρ (Villars – sur – Ollon). Τακτοποίηση στο επιλεγμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα VICTORIA MOUNTAIN HOTEL RESIDENCE 4* ex. Eurotel Victoria (www.var.ch ), που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.300 μέτρων στην κοιλάδα του Ροδανού, μέσα στο ειδυλλιακό τοπίο των Άλπεων. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ μπουφέ. Διανυκτέρευση.

2 2η μέρα: Χριστούγεννα… σε μια παραμυθένια λευκή συμφωνία

Ξεκινήστε τη γιορτινή σας μέρα με μπουφέ πρόγευμα, αχνιστό καφέ και απολαύστε τις ανέσεις του ξενοδοχείου. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3 3η μέρα: Γκρυγιέρ - Γκστάαντ… Snow glam!

Σήμερα μας περιμένει η μικροσκοπική γραφική καστροπολιτεία Γκρυγιέρ, «πατρίδα» του ομώνυμου αγελαδινού τυριού. Μετά τη βόλτα και την επίσκεψή μας στο εργαστήριο παραγωγής γραβιέρας (εφ’ όσον είναι ανοικτό), θα συνεχίσουμε για το ξακουστό Ελβετικό θέρετρο Γκστάαντ με την απαράμιλλη γεωφυσική του ομορφιά. Κτισμένο σε υψόμετρο 1.050 μέτρων, βρίσκεται στο σημείο τομής τεσσάρων κοιλάδων, περιτριγυρισμένο από τις πανύψηλες βουνοκορφές των Άλπεων. Παραμένοντας πιστό στην παραδοσιακή ελβετική αρχιτεκτονική, το Γκστάαντ διατήρησε τη ρομαντική του ατμόσφαιρα. Εδώ και δεκαετίες προσελκύει διασημότητες και προσφέρει στους επισκέπτες του τις πιο σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις χειμερινών σπορ. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε τον περίπατό σας στους μικρούς πεζόδρομους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4 4η μέρα: Λωζάννη - Κάστρο Σιγιόν - Βιλλάρ

Πρωινή αναχώρηση για την υπέροχη πόλη – ζωγραφιά Λωζάννη, που είναι κτισμένη αμφιθεατρικά πάνω από τη λίμνη, ατενίζοντας τις βουνοκορφές των Άλπεων. Πεζοί, θα επισκεφθούμε το παλιό τμήμα της πόλης με τους φιδογυριστούς πεζόδρομους και τις μικροσκοπικές πλατείες, μέχρι να φθάσουμε στον γοτθικό Καθεδρικό ναό του 12ου αιώνα. Για όποιον επιθυμεί, ακολουθεί επίσκεψη στο Ολυμπιακό Μουσείο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, που έχει εδώ την έδρα της, για τους υπόλοιπους χρόνος ελεύθερος για βόλτα στον παραλίμνιο πεζόδρομο του Ουσί. Ακολουθεί το μεσαιωνικό, ρομαντικό κάστρο του Σιγιόν όπου θα θαυμάσουμε – εξωτερικά – το κάστρο του πρίγκιπα Έρικ στην ταινία «Η Μικρή Γοργόνα», που βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στις όχθες της λίμνης Λεμάν. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5 5η μέρα: Στην καρδιά του Μον Μπλαν… Σαμονί και Μεζέβ!

Σήμερα θα επισκεφθούμε το παγκοσμίως γνωστό χιονοδρομικό κέντρο Σαμονί (Chamonix), το σήμα κατατεθέν του ορεινού τουρισμού. Με κοσμοπολίτικο αέρα, η γαλλική αυτή κωμόπολη είναι φωλιασμένη σε υψόμετρο 1.035 μέτρων στις πλαγιές του Λευκού Όρους (Μον Μπλαν / Mont Blanc), του ψηλότερου βουνού της Ευρώπης (4.807 μέτρα) και προσφέρει εκπληκτική θέα στις Άλπεις. Τα στενά δρομάκια με τα σαλέ, τα χαρακτηριστικής ομορφιάς ξύλινα κτίρια, τις μπουτίκ με τις επώνυμες φίρμες, τα γραφικά καφέ και τα παραδοσιακά εστιατόρια χαρίζουν στους επισκέπτες στιγμές χαλάρωσης, ενώ η βόλτα με το ψηλότερο τελεφερίκ της Ευρώπης θεωρείται κορυφαία εμπειρία.

Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το εξίσου φημισμένο χιονοδρομικό κέντρο Μεζέβ (Megève), που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.100 μέτρων και διατηρεί αναλλοίωτη την απαράμιλλη γραφικότητά του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

6 6η μέρα:… στην πρωτεύουσα Βέρνη

Πρωινή αναχώρηση για τη ρομαντική πρωτεύουσα της Ελβετίας, την πανέμορφη Βέρνη, που είναι κτισμένη σε μια καμπή του ποταμού Άαρ με φόντο τις Άλπεις. Κατά τη διάρκεια της περιήγησής μας θα δούμε το Κοινοβούλιο, τον πύργο του ιστορικού Ρολογιού, τον επιβλητικό Καθεδρικό ναό, το παλιό Δημαρχείο και θα περπατήσουμε στους πεζόδρομους με τα μεσαιωνικά κτίρια. Επισκεφθείτε το πολυκατάστημα Loeb, αλλά και την Confisserie Tschirren για τις ωραιότερες σοκολάτες της Ελβετίας! Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

7 7η μέρα: Ανάβαση με τον οδοντωτό στο Αλπικό Ζέρματτ

Πρωινή αναχώρηση για μια ακόμα εκδρομή στις Ελβετικές Άλπεις. Ακολουθώντας μια πανέμορφη διαδρομή, ανεβαίνουμε μέχρι το σημείο από το οποίο θα επιβιβαστούμε στον οδοντωτό για να φθάσουμε στο «διαμάντι των Άλπεων», το παραμυθένιο Ζέρματτ, ένα από τα διασημότερα κέντρα αλπινισμού (σε υψόμετρο 1.620 μέτρων). Βρίσκεται στη σκιά της μονίμως χιονισμένης κορυφής του πολυφωτογραφημένου μεγαλειώδους βουνού Μάττερχορν (Matterhorn, 4.480 μέτρα), το σήμα κατατεθέν των Άλπεων και της Ελβετίας, στα σύνορα με την Ιταλία, το δε πυραμιδωτό του σχήμα είναι εξαιρετικά οικείο για έναν… νοστιμότατο λόγο: απεικονίζεται στο περιτύλιγμα της περίφημης ελβετικής σοκολάτας Toblerone. Χρόνος ελεύθερος για να περιπλανηθείτε στους μικρούς γραφικούς δρόμους και τα πέτρινα σοκάκια, μέσα από τα οποία ξεπηδούν κάποια παλιά καλοδιατηρημένα ξύλινα σπίτια. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το μουσείο Μάττερχορν (εφ’ όσον είναι ανοιχτό), αν σας ενδιαφέρει η ιστορία της κατάκτησης του βουνού από τους πρώτους ορειβάτες το 1865 και η τουριστική εξέλιξη της περιοχής από τις αρχές του 19ου αιώνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

8 8η μέρα: Ρεβεγιόν και υποδοχή του 2027… πυροτεχνήματα στα χιόνια!!

Χαλαρώστε και χαρείτε την τελευταία μέρα του χρόνου στο πανέμορφο Βίλλαρ! Με περιπάτους και shopping στην πόλη, χαλαρώνοντας στην πισίνα του ξενοδοχείου, κάνοντας σκι στις πίστες. Η σημερινή μέρα είναι μια γιορτή! Το βραδάκι σας προσφέρουμε ένα απεριτίφ στο μπαρ, «ανοίγοντας» έτσι το εορταστικό ΡΕΒΕΓΙΟΝ. Τα μεσάνυχτα ελάτε στη βεράντα του ξενοδοχείου να σας προσφέρουμε ένα ποτήρι σαμπάνιας για την υποδοχή του 2027, με θέα τα φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα πάνω από τις βουνοκορφές των Άλπεων!

9 9η μέρα: Βιλλάρ …..Ζυρίχη περιήγηση – Αθήνα

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Ελεύθερο πρωινό στη διάθεση σας και αναχώρηση για τη Ζυρίχη . Περιήγηση της πόλης όπου κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε την περίφημη λεωφόρο Μπάνχοφστρασσε, θα περπατήσουμε στους κεντρικούς πεζόδρομους της παλιάς πόλης, θα δούμε (εξωτερικά) την εκκλησία Φραουμύνστερ με τα εντυπωσιακά βιτρό του Σαγκάλ, τον Καθεδρικό ναό, το Δημαρχείο, τον Πύργο του Ρολογιού, τον λόφο του Λίντερχοφ, τις γέφυρες του ποταμού Λίματ και άλλα αξιοθέατα. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και  επιβίβαση στην πτήση για την Αθήνα.

Τι περιλαμβάνεται

  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ – ΖΥΡΙΧΗ – ΑΘΗΝΑ με απ’ ευθείας πτήσεις της AEGEAN
  • Μια αποσκευή έως 23 κιλά και μια χειραποσκευή έως 8 κιλά
  • Φόροι αεροδρομίων
  • Επίναυλοι καυσίμων
  • Οχτώ διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχειακό συγκρότημα VICTORIA MOUNTAIN HOTEL & RESIDENCE 4* σε δωμάτια standard
  • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  • Οχτώ δείπνα στο ξενοδοχείο της Ελβετίας, συμπεριλαμβανομένου του Χριστουγεννιάτικου μπουφέ στις 24/12 και του Ρεβεγιόν στις 31/12
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

Τι δεν περιλαμβάνεται

  • Επιβάρυνση από Θεσ/νίκη: 150 € και από άλλες πόλεις: 220 € με την AEGEAN (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα)
  • Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
  • Ό,τι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κλπ.

Σημειώσεις

  • Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι από τα αναγραφόμενα.
  • Οι προαιρετικές εκδρομές διοργανώνονται με ευθύνη του συνεργαζόμενου τοπικού πράκτορα και η εκτέλεσή τους εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετεχόντων καθώς και από τη διαθεσιμότητα / τιμή των πούλμαν
  • Τα τρίκλινα δωμάτια σε όλα τα ξενοδοχεία είναι, στην ουσία, δίκλινα με επιπλέον κρεβάτι. Συνήθως δεν είναι ιδιαίτερα άνετα και το επιπλέον κρεβάτι μπορεί να είναι μικρότερο από τα κανονικά ή καναπές ή πτυσσόμενο.
  • Τα δωμάτια παραδίδονται από το ξενοδοχείο συνήθως μεταξύ 15:00 – 17:00 και είναι στη διάθεση των ενοίκων έως τις 10:00 – 12:00 της ημέρας αναχώρησης (ανάλογα με την πολιτική του κάθε ξενοδοχείου)
  • Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε οργανωμένο ταξίδι του τουριστικού Οργανισμού μας, προϋποθέτει την προσεκτική μελέτη του προγράμματος του συγκεκριμένου ταξιδιού και σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή από τον ταξιδιώτη / εκδρομέα των Γενικών Όρων Συμμετοχής και της ακυρωτικής μας πολιτικής (Άρθρο 11), σύμφωνα με το Π.Δ. 7/2018. Παρακαλούμε ενημερωθείτε σχετικά από το Site μας
  • PREMIUM CARE 75+ : Πιστεύουμε ότι το ταξίδι δεν έχει ηλικία. Γι’ αυτό προσφέρουμε ειδικά ασφαλιστικά προγράμματα για ταξιδιώτες άνω των 75 ετών, σχεδιασμένα για τις ανάγκες των οργανωμένων ταξιδιών μας, ώστε να ταξιδεύουν με ασφάλεια, υπευθυνότητα και ουσιαστική προστασία. ( Με την κράτηση σας ενημερώστε το τμήμα πωλήσεων )
  • Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας

ΠΤΗΣΕΙΣ AEGEAN

A3 24-Dec ΑΘΗΝΑ ΖΥΡΙΧΗ A3 850 08:30 – 10:20 1-Jan ΖΥΡΙΧΗ ΑΘΗΝΑ A3 853 19:35 – 23:05

VICTORIA MOUNTAIN HOTEL RESIDENCE 4*

Φωτογραφίες εκδρομής 3 φωτογραφίες

Προορισμοί της εκδρομής

Παρόμοιες εκδρομές

Επιλεγμένες βάσει προορισμού και περιόδου

ΛΟΝΔΙΝΟ – ΟΞΦΟΡΔΗ 5,6ημ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ – ΦΩΤΑ
Ιαν · Δεκ
Δες την εκδρομή

Αναχωρήσεις: 22, 23, 24, 26, 29, 30, 31/12 & 02/01

ΑΓΓΛΙΑ

ΛΟΝΔΙΝΟ – ΟΞΦΟΡΔΗ 5,6ημ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ – ΦΩΤΑ

ΑΠΟ 1.150 € ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

#P2

ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ | ΛΑΠΩΝΙΑ (ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ) 8ημ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
Δεκ Δημοφιλές
Δες την εκδρομή

Αναχωρήσεις: 22/12

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ | ΛΑΠΩΝΙΑ (ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ) 8ημ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΑΠΟ 3.750 € ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

#P2

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΦΙΓΚΕΡΕΣ – ΧΙΡΟΝΑ 5ημ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ – ΦΩΤΑ
Ιαν · Δεκ
Δες την εκδρομή

Αναχωρήσεις: 23, 26, 30/12 & 02, 03/01

ΙΣΠΑΝΙΑ

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΦΙΓΚΕΡΕΣ – ΧΙΡΟΝΑ 5ημ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ – ΦΩΤΑ

ΑΠΟ 775 €

#P6

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ PLUS 5ημ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ – ΦΩΤΑ
Ιαν · Δεκ
Δες την εκδρομή

Αναχωρήσεις: 23, 30/12 & 06/01

ΙΣΠΑΝΙΑ

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ PLUS 5ημ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ – ΦΩΤΑ

ΑΠΟ 845 € ME SKY EXPRESS

#P5

ΚΛΑΣΙΚΗ ΒΙΕΝΝΗ 5ημ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ – ΦΩΤΑ
Ιαν · Δεκ Early Booking
Δες την εκδρομή

Αναχωρήσεις: 23, 24, 28, 29/12 & 02, 03/01

ΒΙΕΝΝΗ

ΚΛΑΣΙΚΗ ΒΙΕΝΝΗ 5ημ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ – ΦΩΤΑ

ΑΠΟ 785 € ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

#P1

ΣΚΩΤΙΑ – ΧΑΪΛΑΝΤΣ 4ημ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Οκτ
Δες την εκδρομή

Αναχωρήσεις: 24/10

ΣΚΩΤΙΑ

ΣΚΩΤΙΑ – ΧΑΪΛΑΝΤΣ 4ημ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΑΠΟ 1.300 € ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

#P2

ΝΑΠΟΛΗ – ΑΜΑΛΦΙ & ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΧΩΡΙΑ 7ημ ΟΔΙΚΩΣ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Οκτ
Δες την εκδρομή

Αναχωρήσεις: 25/10

ΙΤΑΛΙΑ

ΝΑΠΟΛΗ – ΑΜΑΛΦΙ & ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΧΩΡΙΑ 7ημ ΟΔΙΚΩΣ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΑΠΟ 695 €

#P44

ΛΟΝΔΙΝΟ 5ημ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Οκτ
Δες την εκδρομή

Αναχωρήσεις: 24, 28/10

ΑΓΓΛΙΑ

ΛΟΝΔΙΝΟ 5ημ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΑΠΟ 1.250 € ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

#P2

Μείνε ένα βήμα μπροστά

Νέες εκδρομές & προσφορές, πρώτος στο inbox σου.