Καλέστε μας: +30 210 9889421
Palmos
Αρχική Σελίδα
Καλέστε μας +30 210 9889421 Viber +30 6985690227 Επικοινωνία
ΒΙΕΝΝΗ «FAMILY» 5ημ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ – ΦΩΤΑ

ΒΙΕΝΝΗ

ΒΙΕΝΝΗ «FAMILY» 5ημ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ – ΦΩΤΑ

Αναχωρήσεις: 23, 24, 28, 29/12 & 02, 03/01
Ιαν · Δεκ 5 ημέρες
ΑΠΟ 2.695 € ΑΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΒΙΕΝΝΗ  «FAMILY»
…για τους μικρούς, αλλά & τους μεγάλους…
στο Hilton του Δούναβη !
23 & 24, 28 & 29/12 , 02 & 03/01/2027 – 5 ΗΜΕΡΕΣ
Αποκλειστικό Πρόγραμμα του γραφείου μας για όλη την οικογένεια – με οικογενειακά δωμάτια για παιδιά έως 15 ετών & δραστηριότητες !

Λίγα λόγια για την εκδρομή μας:

  • Διαμονή στο Hilton Vienna Danube Waterfront 4*sup με θέα τον Δούναβη.
  • Το μοναδικό πρόγραμμα με πραγματικά family rooms (με 2 Queen Size κρεβάτια)
  • Εκδρομή και περιήγηση στην Βασιλική Μπρατισλάβα , την πρωτεύουσα της Σλοβακίας .
  • Δυνατότητα ολοήμερης εκδρομής στο Σάλτσμπουργκ, την γενέτειρα του Μότσαρτ
  • Πλούσιο πρωινό σε μπουφέ καθημερινά
  • Πρόγραμμα αποκλειστικά για οικογένειες .
ΒΙΕΝΝΗ  FAMILY –  5 ΗΜΕΡΕΣ
Αναχωρήσεις  Τιμή οικογενειακού πακέτου 3 ή 4 ατόμων
  Hilton Vienna Danube Waterfront 4*sup
23 & 24/12(Χριστούγεννα)
28 & 29/12/2026 (Πρωτοχρονιά)5 ΗΜΕΡΕΣ
2 Ενήλικες και 1 παιδί έως 15 ετών  σε τρίκλινο δωμάτιο
2895€
 2 ενήλικες και 2 παιδιά έως 15 ετών
σε τετράκλινο δωμάτιο 3650€
02 & 03/01/2027

5 ΗΜΕΡΕΣ

2 Ενήλικες και 1 παιδί έως 15 ετών  σε τρίκλινο δωμάτιο
2695€
2 ενήλικες και 2 παιδιά έως 15 ετών
σε τετράκλινο δωμάτιο 3450
Early booking τιμές ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
Έπειτα θα υπάρχει προσαύξηση  65€ κατ’ άτομο.

 *Δυνατότητα για Upgrade Δωματίου (On Request) :

  • Δωμάτιο με Θέα Δούναβη +180€ στο σύνολο της τιμής

Πρόγραμμα ημερών

1 1η μέρα: Αθήνα - Βιέννη περιήγηση πόλης «Καλώς ήρθατε στη Βιέννη !»

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Μπρατισλάβα. Άφιξη και θα περιηγηθούμε στην περίφημη λεωφόρο του Pινγκ, όπου θα θαυμάσουμε τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Bιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το Τετράγωνο των Mουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Iωσήφ, το νεοκλασικό Kοινοβούλιο, το Δημαρχείο γοτθικού ρυθμού, το παλιό Aνακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Eκκλησία του Tάμματος, τη Φωτίφ Kίρχε, την εκπληκτική εκκλησία του Αγίου Καρόλου. Θα δούμε εξωτερικά και το ανάκτορο Belvedere, σύμπλεγμα μπαρόκ παλατιών και κήπων που δεσπόζει σε καταπράσινο λόφο της πόλης. Θα επισκεφθούμε την ονειρική χριστουγεννιάτικη αγορά Adventzauber στην πλατεία Δημαρχείου που είναι γεμάτη με λαμπιόνια, πάγκους με ρετρό παιχνίδια, χειροποίητα στολίδια για το δέντρο, γκι από τις δασωμένες πλαγιές των Άλπεων, ψητά μήλα και ζεστό κρασί. Στη συνέχεια, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

2 2η μέρα: Βιέννη - 5D Cinema Time Travel - Haus Der Musik «Ακονίστε όλες σας τις αισθήσεις !»

Πρόγευμα και επίσκεψη στον κινηματογράφο Time Travel, όπου θα ζήσουμε την μαγεία των πέντε διαστάσεων (5D). Έχει βραβευτεί με το 5D Attraction Animago Award. Θα ταξιδέψουμε 2.000 χρόνια πίσω και θα γίνουμε μέρος της ιστορίας με ειδικά εφέ και εικόνες 3D που κόβουν την ανάσα. Θα ταξιδέψουμε στην μεσαιωνική Βιέννη στην εποχή της πανώλης και θα λάβουμε μέρος στην τουρκική εισβολή του 1863. Για τη συνέχεια θα επισκεφθούμε το «Σπίτι της Μουσικής», ένα μουσείο αφιερωμένο στον ήχο και στη μουσική με διαδραστικά εκθέματα. Μικροί και μεγάλοι, μεταξύ άλλων, μπορούν να ανέβουν τα μουσικά σκαλιά/πλήκτρα πιάνου, θα φτιάξουν μελωδίες, και θα διευθύνουν τη φιλαρμονική της Βιέννης. Ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της πόλης και επιστροφή εξ’ ιδίων στο ξενοδοχείο.

3 3η μέρα: Βιέννη - Μουσείο Φυσικής Ιστορίας - Περιπατητική ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο « Ταξίδι στο χρόνο …»

Πρόγευμα. Θα ξεκινήσουμε με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, που είναι από τα ιστορικότερα και σημαντικότερα της Ευρώπης. Στεγάζεται σε ένα υπέροχο γραφικό κτίριο ενώ διαθέτει πάνω από 30 εκατομμύρια εκθέματα και εντυπωσιάζει τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του κάθε χρόνο. Στους πολυάριθμους εντυπωσιακούς ορόφους του, παρουσιάζονται διαδραστικά εκθέματα ζώων που μεταφέρουν νοερά τον επισκέπτη πολλά χρόνια πίσω, στην αρχή της δημιουργίας. Το μουσείο είναι ιδανικό για ολόκληρη την οικογένεια. Η συλλογή του Μουσείου έχει ιστορία άνω των 250 χρόνων. Το μουσείο ιδρύθηκε το 1748 από τον Φραγκίσκο Στέφανο της Λωραίνης, τον σύζυγο της Μαρίας Θηρεσίας, και στεγάζει σήμερα μια από τις πιο πλούσιες συλλογές του κόσμου. Στη συνέχεια θα ξεκινήσουμε την περιπατητική μας ξενάγηση. Η όμορφη βόλτα μας ξεκινάει από τα Ανάκτορα Hofburg. Το σύμπλεγμα του Hofburg περιλαμβάνει τα αυτοκρατορικά διαμερίσματα, αρκετά μουσεία, ένα παρεκκλήσι, μία εκκλησία, την Αυστριακή Εθνική Βιβλιοθήκη, τη Χειμερινή Σχολή Ιππασίας και τα γραφεία του προέδρου της Αυστρίας. Στη συνέχεια, θα δούμε την Ελληνική γειτονιά με την Εκκλησία της Αγίας Τριάδος, τον Άγιο Στέφανο, όπου θα θαυμάσουμε την εξωτερική πρόσοψη, την Πλατεία Μάρκτ – Κρήνη αφιερωμένη στο Γάμο του Ιωσήφ με την Μαρία, την Πλατεία Γκράμπεν με τον μεγαλοπρεπή στύλο της Πανώλης ή αλλιώς στύλο της Αγίας Τριάδας, ο οποίος απεικονίζει έναν άγιο και έναν άγγελο που παρακολουθούν την εξόντωση μίας μάγισσας. Η μάγισσα αυτή, στην ουσία, είναι η πανούκλα. Ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της πόλης και επιστροφή εξ’ ιδίων στο ξενοδοχείο.

4 4η μέρα: Βιέννη – Ζωολογικός Κήπος « Αξέχαστη εμπειρία με τους τετράποδους φίλους μας ! »

Πρόγευμα και θα αναχωρήσουμε για το ανάκτορο και τον κήπο του Schönbrunn (εξωτερικά ), που θεωρείται ισάξιο των Bερσαλλιών και ήταν  πρώην θερινή κατοικία της αυτοκρατορικής οικογένειας. Στον προαύλιο χώρο θα βρούμε τα Εορταστικά Παζάρια στα οποία μπορούμε να γευτούμε Χριστουγεννιάτικα γλυκά, ζεστή σοκολάτα, ζεστό κρασί αλλά και πολλά είδη Βιενέζικων γλυκών. Στην ίδια έκταση με τα θερινά ανάκτορα βρίσκεται και ο παλαιότερος ζωολογικός κήπος του κόσμου. Φιλοξενεί μερικά πολύ σπάνια και υπό εξαφάνιση ζώα. Ενδεικτικά θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε, μεταξύ άλλων, γιγάντια πάντα, ελέφαντες, τίγρεις, ρινόκερους, κοάλα, λύγκες, πολικές αρκούδες, λεμούριους, πιγκουίνους, καγκουρό, πολλά είδη πιθήκων, πτηνών, ερπετών, αμφίβιων και ψαριών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο ή το κέντρο της πόλης  για όσους το επιθυμούν με το λεωφορείο της εκδρομής έπειτα από συγκεκριμένο ραντεβού με τον αρχηγό της εκδρομής  .

5 5η ημέρα: BIENNH – ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ – ΑΘΗΝΑ « Αυτοκρατορική πρωτεύουσα της Σλοβακίας »

Πρωινό και ετοιμαζόμαστε για check out από το ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για την τελευταία βόλτα στην Πόλη της Βιέννης έως την ώρα που θα συναντηθείτε με την αρχηγό σας για την μετάβασή μας στην Βασιλική Μπρατισλάβα , την πρωτεύουσα της Σλοβακίας , περιήγηση στο κέντρο , ελεύθερος χρόνος και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας.

Τι περιλαμβάνεται

  • Αεροπορικά εισιτήρια με απ’ ευθείας ναυλωμένες πτήσεις της Ryanair Group /Lauda Europe
  • Προσωπικό αντικείμενο, χειραποσκευή 8kg & παραδοτέα βαλίτσα 20kg
  • Χρεώσεις αεροδρομίων , go box , φόροι διαμονής & λοιποί φόροι
  • Μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν.
  • Διανυκτερεύσεις (4) στο HILTON DANUBE WATERFORNT 4*sup, το μοναδικό ξενοδοχείο με family δωμάτια για οικογένειες με έως και 2 παιδιά έως 15 ετών !
  • Πρόγευμα σε μπουφέ καθημερινά στο χώρο του ξενοδοχείου
  • Δώρο η εκδρομή στην Μπρατισλάβα
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής & επαγγελματικής ευθύνης.

Τι δεν περιλαμβάνεται

  • Είσοδοι σε μουσεία, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται
  • Δυνατότητα Μεταφοράς Από/Προς το αεροδρόμιο : 40€ κατ’ άτομο (Πληρωτέα πριν την αναχώρηση) .
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Σημειώσεις

  • Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.
  • Το ημερήσιο πρόγραμμα προσαρμόζεται ανάλογα με τα ωράρια των πτήσεων σε κάθε αναχώρηση.
  • Τα δωμάτια παραλαμβάνονται από το ξενοδοχείο συνήθως μεταξύ 15.00-17.00 και είναι στην διάθεση των ενοίκων 10.00-12.00 της ημέρας αναχώρησης .
  • Οι τελικές ώρες των ναυλωμένων πτήσεων ( charter) θα οριστικοποιηθούν περίπου 20 ημέρες πριν την κάθε αναχώρηση.
  • Τα τρίκλινα δωμάτια είναι στην ουσία δίκλινα με προσθήκη επιπλέον κρεβατιού.
  • Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out
  • Σύμφωνα με τις οδηγίες προστασίας δεδομένων τα στοιχεία των ταξιδιωτών καθώς και η αρτιότητα των εγγράφων τους σε σχέση με τα πρωτόκολλα αποτελούν προσωπική μέριμνα
  • Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας περίπου 7 ημέρες πριν την αναχώρηση.

ΠΤΗΣΕΙΣ

Charter Flights

ATH – BTS 06.00 – 07.25
ΒTS – ATH 23.30 – 00.55+1

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Hilton Vienna Danube Waterfront 4* https://www.hilton.com/en/hotels/viehahi-hilton-vienna-danube-waterfront/

Το superior ξενοδοχείο 4 αστέρων Hilton Vienna Danube Waterfront βρίσκεται ακριβώς πάνω στις όχθες του Ποταμού Δούναβη, μόλις 7 λεπτά με το μετρό από το κέντρο της πόλης. Διαθέτει εξωτερική πισίνα δίπλα στο ποτάμι και δωρεάν Wi-Fi στους κοινόχρηστους χώρους. Τα εξαιρετικά ευρύχωρα δωμάτια περιλαμβάνουν μεγάλη επιφάνεια εργασίας, LCD τηλεόραση επίπεδης οθόνης 37 ιντσών και κλιματισμό. Οι μονάδες έχουν θέα στην πόλη ή στον Δούναβη. Το Waterfront Kitchen προσφέρει πιάτα από φρέσκα εποχικά υλικά από την Αυστρία και τη Βόρεια Ιταλία. Το Pier 269 Bar & Lounge σερβίρει μεγάλη ποικιλία από κοκτέιλ, ποτά και σνακ. Στο λόμπι του ξενοδοχείου παρέχεται δωρεάν τερματικό internet με εκτυπωτή. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στη σάουνα, στο υδρομασάζ και στο γυμναστήριο του Hilton Vienna Danube Waterfront. Ο Σταθμός Stadion του Μετρό (γραμμή U2) βρίσκεται στα 7 λεπτά με τα πόδια. Η στάση του λεωφορείου για το αεροδρόμιο είναι προσβάσιμη σε 5 λεπτά με τα πόδια. Το εκθεσιακό κέντρο της Βιέννης (Messe Wien) και το φημισμένο πάρκο αναψυχής Πράτερ με τη ρόδα βρίσκονται σε μικρή απόσταση με τα πόδια. Ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο ξεκινούν διαδρομές για τρέξιμο και ποδηλασία κατά μήκος του Δούναβη.

Θεάματα Ενδεικτικός τιμοκατάλογος

  • Time travel show (5D Cinema): Ενήλικες 22€ και παιδιά (5-14 ετών) 18€
  • Σπίτι της Μουσικής: Ενήλικες 19€, παιδιά (3-12 ετών) 15€ και έως τριών ετών δωρεάν
  • Ζωολογικός κήπος Βιέννης: Ενήλικες 29€, παιδιά (6-18 ετών) 17€ και έως 6 ετών δωρεάν
  • Μουσείο Φυσικής Ιστορίας: Ενήλικες 18€ και παιδιά-νέοι έως 19 ετών δωρεάν

Φωτογραφίες εκδρομής 3 φωτογραφίες

Προορισμοί της εκδρομής

Παρόμοιες εκδρομές

Επιλεγμένες βάσει προορισμού και περιόδου

ΒΙΕΝΝΗ 4,5ημ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ & ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ – ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Οκτ – Δεκ
Δες την εκδρομή

Αναχωρήσεις: 24/10 & 19/11 & 03, 12/12

ΒΙΕΝΝΗ

ΒΙΕΝΝΗ 4,5ημ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ & ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ – ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

ΑΠΟ 825 € ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

#P4

ΒΙΕΝΝΗ 4,5ημ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ – ΦΩΤΑ
Ιαν · Δεκ
Δες την εκδρομή

Αναχωρήσεις: 23, 24, 26, 29/12 & 02/01

ΒΙΕΝΝΗ

ΒΙΕΝΝΗ 4,5ημ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ – ΦΩΤΑ

ΑΠΟ 955 € ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

#P4

AΥΣΤΡΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ – Β.ΙΤΑΛΙΑ 7ημ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ
Οκτ
Δες την εκδρομή

Αναχωρήσεις: 07/10

ΑΥΣΤΡΙΑ

AΥΣΤΡΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ – Β.ΙΤΑΛΙΑ 7ημ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

ΑΠΟ 1.395 €

#P19

ΡΩΜΗ 5ημ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ – ΦΩΤΑ
Ιαν · Δεκ
Δες την εκδρομή

Αναχωρήσεις: 23, 24, 26, 29, 30/12 & 02/01

ΙΤΑΛΙΑ

ΡΩΜΗ 5ημ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ – ΦΩΤΑ

ΑΠΟ 1.050 € ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

#P2

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΦΙΓΚΕΡΕΣ – ΧΙΡΟΝΑ 5ημ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ – ΦΩΤΑ
Ιαν · Δεκ
Δες την εκδρομή

Αναχωρήσεις: 23, 26, 30/12 & 02, 03/01

ΙΣΠΑΝΙΑ

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΦΙΓΚΕΡΕΣ – ΧΙΡΟΝΑ 5ημ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ – ΦΩΤΑ

ΑΠΟ 775 €

#P6

ΑΛΣΑΤΙΑ 5,6ημ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ – ΦΩΤΑ
Ιαν · Δεκ
Δες την εκδρομή

Αναχωρήσεις: 22, 23, 29, 30/12 & 02, 03/01

ΑΛΣΑΤΙΑ

ΑΛΣΑΤΙΑ 5,6ημ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ – ΦΩΤΑ

ΑΠΟ 1.300 € ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

#P2

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 6ημ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ
Ιαν – Δεκ
Δες την εκδρομή

Αναχωρήσεις: 15, 25/10 & 06, 13/11 & 06/12 & 01/01 & 12/03

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 6ημ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ

ΑΠΟ 735 € early booking

#P32

ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑ 8ημ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ – ΦΩΤΑ
Ιαν · Δεκ
Δες την εκδρομή

Αναχωρήσεις: 23, 30/12 & 02/01

ΙΣΠΑΝΙΑ

ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑ 8ημ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ – ΦΩΤΑ

ΑΠΟ 1.395 €

#P5

Μείνε ένα βήμα μπροστά

Νέες εκδρομές & προσφορές, πρώτος στο inbox σου.